eyupefe3
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,890
arkadaşım ameliyat oldu uzadığı gibi tekrar battı
arkadaşım ameliyat oldu uzadığı gibi tekrar battı
Hocam 1 ay benim için çok uzun bir süre. Sezona hazırlık kampım var. 1 ay kaçırırsam kadroya bile almazlar beni.Hocam tırnak sadece çektir 3 haftada tırnak kendini yeniliyor.
İlk 5 gün çorapsız sargılı geziyorsun. Sonra sargı değiştirip ince sargı yapıyorlar çorap giyip ayakkabı giye biliyorsun 1ayda tırnak yatagı komple sıfırlanıyor .
Bu işlem toplam 1 ay sürüyor sanki hiç tırnak çekilmemiş gibi o acıyı çekme hemen git bir hastaneye.
Alıntıyı görüntüle
Tırnağım korktuSize pek anlatamam çok uzun bir işlem çünkü ve anlatılması imkansız gibi bir şey.Bendede çok oluyor çünkü çok üşengeç biri olduğum için kesmek yerine elimle kopartıyorum ben.Dolama olduğu zaman (çok acıtan bir işlem) sağ veya sol hangi parmağımsa deriyi yatırıp arasındaki küçük tırnağı elimle kaldırıp çok kuvvetli bir şekilde çekiyorum.Bu sayede her seferinde doktora falan gitmedim,annemler bile gel gidelim diyor ama ameliyatla uğraşamayacağım ve yapabildiğim bir şey olduğu için kendim hallediyorum.Sana tavsiyem bir doktora görünmen.
Sporcuların korkulu rüyasıdır tırnak batması. Çocukken pis burun vura vura parmağı bozduk. Eğer beklemek istemiyorsanız ya 1 2 hafta uzatıp kaldıracaksınız ya da @eyupefe3 ün dediği gibi tırnağın batık tarafını tamamen kopartıp acısını biraz dindirebilirsiniz ama bu daha kötü hale getirebilir sorun orada.Hocam 1 ay benim için çok uzun bir süre. Sezona hazırlık kampım var. 1 ay kaçırırsam kadroya bile almazlar beni.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir tane dolama bu kadar uzuyormuymuş ya. Annemler 1 2 gün içinde geçer dedi. Morluk hafiften sanki kuruyormuş gibi renk değiştiriyor.
Hocam içindeki iltihapı parmağı (hangi parmaksa) sağa veya sola doğru yatırıp bastırınca iltihap çıkar onu çıkarmanız gerek.Hocam 1 ay benim için çok uzun bir süre. Sezona hazırlık kampım var. 1 ay kaçırırsam kadroya bile almazlar beni.
Bir tane dolama bu kadar uzuyormuymuş ya. Annemler 1 2 gün içinde geçer dedi. Morluk hafiften sanki kuruyormuş gibi renk değiştiriyor.
sakın kimseyi dinlemeSelamlar. 1 hafta önce ayak tırnaklarımı kesmiştim. Sağ ayak başparmağı keserken yanlış kestim ve dolama dediğimiz şey oldu. 1 haftadır geçmedi. Sporumu yapamaz hale geldim. Koşarken vs rahatsız ediyor. Doktora gitmeden nasıl bir çözüm yolu uygulamalıyım?
Hocam tırnak çekmek işe yaramıyor, tekrar batma oluşuyor diyenler falan var amaHocam tırnak sadece çektir 3 haftada tırnak kendini yeniliyor.
İlk 5 gün çorapsız sargılı geziyorsun. Sonra sargı değiştirip ince sargı yapıyorlar çorap giyip ayakkabı giye biliyorsun 1ayda tırnak yatagı komple sıfırlanıyor .
Bu işlem toplam 1 ay sürüyor sanki hiç tırnak çekilmemiş gibi o acıyı çekme hemen git bir hastaneye.
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam ayak bir dolama oldu diye bu kadarı fazla değil mi?sakın kimseyi dinleme
doktara git tel takıyor ve 6 aya geçiyor diyer yöntemlerin hepsini denedim 5 ay boyunca doktor dediki çok kötü olmuş belki tırnağı çıkarırız.
o yüzden tel taktır tırnağına
şuan istersen sana resmini atabilirim parmağımın daha bugün taktırdım tırnağıYa hocam ayak bir dolama oldu diye bu kadarı fazla değil mi?
Ya hocam ayak bir dolama oldu diye bu kadarı fazla değil mi?
Kökünden çektiği için tekrarlamıyor hocam.Hocam tırnak çekmek işe yaramıyor, tekrar batma oluşuyor diyenler falan var ama
hocam... bir spoiler ekleseydinizşuan istersen sana resmini atabilirim parmağımın daha bugün taktırdım tırnağı
Alıntıyı görüntüle