Neler Yeni

Yanlış Kesilmemesine Rağmen Oluşan Tırnak Batması

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
soğan suyu falan bence bi işe yaramıyor (kendim denemiştim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok çorap ayakkabı falan giydim ordan oldu büyük ihtimal
soğan suyu değil soğuk su :)

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kendimi bildim bileli tırnak batması var ve çözümünü bi türlü bulamadım tavsiye okumaya geldim

Yavuz241

80+ Bronze
Arkadaşlar ayağım sadece normal bir yanlış kesmeden kaynaklı dolama oldu ayağım. Bu ilk değil. Yazdıklarınız biraz abartı değil mi?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
tırnak çekmesini uyuşturmadan çekemezler hocam etinden 2 cm kesiyorlar mecburi.
Hocam bazı hastalarda uyuşturamıyorlar,benim abimde ameliyat oldu ama doktor uyuşturmadan yapıcaz demiş.

Arkadaşlar ayağım sadece normal bir yanlış kesmeden kaynaklı dolama oldu ayağım. Bu ilk değil. Yazdıklarınız biraz abartı değil mi?
Değil.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam bazı hastalarda uyuşturamıyorlar,benim abimde ameliyat oldu ama doktor uyuşturmadan yapıcaz demiş.

Değil.
Allah Allah hocam o acıya dayanabilecek kimse yoktur. Eti neşter ile 2cm kesiyor hadi ona dayandın tırnağın yarısını makas ile kesiyor et den ayırıyor.

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord
ArGo#2828
Selamlar. 1 hafta önce ayak tırnaklarımı kesmiştim. Sağ ayak başparmağı keserken yanlış kestim ve dolama dediğimiz şey oldu. 1 haftadır geçmedi. Sporumu yapamaz hale geldim. Koşarken vs rahatsız ediyor. Doktora gitmeden nasıl bir çözüm yolu uygulamalıyım?
Yumuşatıcı merhem sür. Bende de aynı şey 3 4 defa oldu. Merhem sürüyorum yarına iyileşiyordu

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Allah Allah hocam o acıya dayanabilecek kimse yoktur. Eti neşter ile 2cm kesiyor hadi ona dayandın tırnağın yarısını makas ile kesiyor et den ayırıyor.
Etden ayırması pek acıtmıyor hocam (kendi tırnağım çok battığı için kendim düzeltiyorum) neşter acıtan bir işlemmiş doktor şu kahverengi sıvı gibi bir şey sürmüş o acıyı dindirdi demişti abim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,256
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Selamlar. 1 hafta önce ayak tırnaklarımı kesmiştim. Sağ ayak başparmağı keserken yanlış kestim ve dolama dediğimiz şey oldu. 1 haftadır geçmedi. Sporumu yapamaz hale geldim. Koşarken vs rahatsız ediyor. Doktora gitmeden nasıl bir çözüm yolu uygulamalıyım?
Cimbiz gibi birseyle batan yeri düzenli olarak çek ve batikon veya kantaron yağı sür gećecektir

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Geçmiş olsun hocam.

Yavuz241

80+ Bronze
Dün gece yatarken fucidin idi galiba öyle bir krem sürdüm pamuğa. Arkasından pamuğu yara bandı ile parmağıma bantladım. Sabaha kadar öyle bekledi. Sabah kalkınca bandı kaldırdım ve etkisini gördüm. Düne kadar yürürken bile acıyordu şimdi ayağımda yara olduğunu unuttum resmen. Koşarken filan biraz rahatsız ediyor ama çok daha iyi durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,725
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom