Yanlış Kesilmemesine Rağmen Oluşan Tırnak Batması

6 ay çok çok uzun bir süre hocam. Yarım sene ediyor. O kadar süre antrenman yapamaz isem benim için hiç güzel olmaz.

Sol taraf çekildikten 3 gün sonrası kalın sargıyı alıp ince sargı takarken. bu halinden sıfır haline 3 haftada düzeldi
WhatsApp Image 2021-06-08 at 21.47.01.jpeg
[/ISPOILER
]

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Tam 8 yıldır çekiyorum bunu 2 abimin baş parmak tırnağı yok...
Allah kurtarsın ben de bu gidişle tırnağı çektiricem

6 ay çok çok uzun bir süre hocam. Yarım sene ediyor. O kadar süre antrenman yapamaz isem benim için hiç güzel olmaz.
antrenman yapabiliyorsun ben top bile oynuyorum ama en az 1 hafta dinlenmesi lazım
ayağın morarmaz ise iltihaplanmaz ise sıkıntı olmaz

Arkadaşlar, lütfen atarken önceden uyarın veya hiç atmayın gözünüzü seveyim.

geçmiş olsun çok canınız yanmıştır el parmağında
Yok be adam eti keserken muhabbet ediyorduk doktor la Pandemi hakkında uyuşturuyor bir şey hissetmiyorsun.
Hatta beni gülme tutuyor narkoz verince acayip gıdıklanıyorum ben parmak uyusurken.

Yok be adam eti keserken muhabbet ediyorduk doktor la Pandemi hakkında uyuşturuyor bir şey hissetmiyorsun.
Hatta beni gülme tutuyor narkoz verince acayip gıdıklanıyorum ben parmak uyusurken.
benim parmağımı uyuşturmadılar :cry:

Eee eskiden acıyan tırnak nasıl düzeldi peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Artık kısa kesmemeye başladım zamanla düzeldi gibi bir şey oldu. Koşuyorum zıplıyorum günlük yaşantıma hiç sıkıntı vermiyor. Ama ilk başlarda çok kötüydü şişip patlıyodu falan. Bi yere çarpınca acıdan duramıyodum :d

J
Kardeşim o bikere bende de vardı. Çok kısa kestim yanlışlıkla, sol ayak baş parmağının sağ tarafı. Baya kısa kesmiştim ben tırnak aşağı doğru kavislenmişti hafiften ete doğru. Halısahaya falan gidemez oldum. Sonra kızarıyor üstüne basamıyorsun şişiyor tırnağımla et arasında kanıyor iltihap akıyor falan sıkıntılı durum. Sonra bem artık kısa kesmemeye başladım bi sıkıntı olmuyor bayadır. Bidaha uzadığında uzun kes kısa kesme.
Hocam kendi kendine mi geçti?

Geçmiş olsun öncelikle. Aynısını bende yaşadım.Tırnak makası ile tırnağın çıkacağı yoldaki derileri çok abartmadan aldım. 1.5 ay boyunca onun acısını çektim. Sürekli iltahaplanıyordu ve hergün iltihap çıkarıyordum.Bazen geceleri başparmağım duvara çarpınca acısından uyandığım oluyordu. Zor bir süreç.

Geri