Yanlış Kesilmemesine Rağmen Oluşan Tırnak Batması

soğan suyu falan bence bi işe yaramıyor (kendim denemiştim)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok çorap ayakkabı falan giydim ordan oldu büyük ihtimal
soğan suyu değil soğuk su :)

kendimi bildim bileli tırnak batması var ve çözümünü bi türlü bulamadım tavsiye okumaya geldim

Arkadaşlar ayağım sadece normal bir yanlış kesmeden kaynaklı dolama oldu ayağım. Bu ilk değil. Yazdıklarınız biraz abartı değil mi?

tırnak çekmesini uyuşturmadan çekemezler hocam etinden 2 cm kesiyorlar mecburi.
Hocam bazı hastalarda uyuşturamıyorlar,benim abimde ameliyat oldu ama doktor uyuşturmadan yapıcaz demiş.

Arkadaşlar ayağım sadece normal bir yanlış kesmeden kaynaklı dolama oldu ayağım. Bu ilk değil. Yazdıklarınız biraz abartı değil mi?
Değil.

Hocam bazı hastalarda uyuşturamıyorlar,benim abimde ameliyat oldu ama doktor uyuşturmadan yapıcaz demiş.

Değil.
Allah Allah hocam o acıya dayanabilecek kimse yoktur. Eti neşter ile 2cm kesiyor hadi ona dayandın tırnağın yarısını makas ile kesiyor et den ayırıyor.

Selamlar. 1 hafta önce ayak tırnaklarımı kesmiştim. Sağ ayak başparmağı keserken yanlış kestim ve dolama dediğimiz şey oldu. 1 haftadır geçmedi. Sporumu yapamaz hale geldim. Koşarken vs rahatsız ediyor. Doktora gitmeden nasıl bir çözüm yolu uygulamalıyım?
Yumuşatıcı merhem sür. Bende de aynı şey 3 4 defa oldu. Merhem sürüyorum yarına iyileşiyordu

Allah Allah hocam o acıya dayanabilecek kimse yoktur. Eti neşter ile 2cm kesiyor hadi ona dayandın tırnağın yarısını makas ile kesiyor et den ayırıyor.
Etden ayırması pek acıtmıyor hocam (kendi tırnağım çok battığı için kendim düzeltiyorum) neşter acıtan bir işlemmiş doktor şu kahverengi sıvı gibi bir şey sürmüş o acıyı dindirdi demişti abim.

Selamlar. 1 hafta önce ayak tırnaklarımı kesmiştim. Sağ ayak başparmağı keserken yanlış kestim ve dolama dediğimiz şey oldu. 1 haftadır geçmedi. Sporumu yapamaz hale geldim. Koşarken vs rahatsız ediyor. Doktora gitmeden nasıl bir çözüm yolu uygulamalıyım?
Cimbiz gibi birseyle batan yeri düzenli olarak çek ve batikon veya kantaron yağı sür gećecektir

Geçmiş olsun hocam.

Dün gece yatarken fucidin idi galiba öyle bir krem sürdüm pamuğa. Arkasından pamuğu yara bandı ile parmağıma bantladım. Sabaha kadar öyle bekledi. Sabah kalkınca bandı kaldırdım ve etkisini gördüm. Düne kadar yürürken bile acıyordu şimdi ayağımda yara olduğunu unuttum resmen. Koşarken filan biraz rahatsız ediyor ama çok daha iyi durumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,368
Üyeler
185,082
Son üye
Anes1112
Geri