olmaz, kasa anakartına da bağlanabiliyor sata kablosu ilearkadaşlar ben fazla anlamadıgımdan bi ssd siparişi verdim yarın elime geçiçek ama 2.5 yazıyor bunda laptop ssd si imiş bu galiba . masaüstünde kullansam bir sorun olurmu acaba
Link?arkadaşlar ben fazla anlamadıgımdan bi ssd siparişi verdim yarın elime geçiçek ama 2.5 yazıyor bunda laptop ssd si imiş bu galiba . masaüstünde kullansam bir sorun olurmu acaba
olmaz anakartın sata 3 ü destekliyorsa max hız alırsın sata 2 destekliyorsa sata 2 performansı alırsın (bende sata 2 de kullanıyorum sıkıntı olmuyor)hızda mızda farklılık olmaz dimi
Sata ssdler 2,5 olur zaten hem laptop hem masaüstü için uyumlu olsun diyearkadaşlar ben fazla anlamadıgımdan bi ssd siparişi verdim yarın elime geçiçek ama 2.5 yazıyor bunda laptop ssd si imiş bu galiba . masaüstünde kullansam bir sorun olurmu acaba
ya benim pc cok eski bide core quad 2 q9400 işlemci buldum 100 liraya onuda aldım ssd le işte biraz hızlansın diye. max 8 gb destekliyor ram turbo anakart ddr2 de ddr3 te var . ddr3 4*4 8gb ram aldımmı tamamdırolmaz anakartın sata 3 ü destekliyorsa max hız alırsın sata 2 destekliyorsa sata 2 performansı alırsın (bende sata 2 de kullanıyorum sıkıntı olmuyor)