Neler Yeni

Çözüldü✓ Yanlış ürün gönderim sonrası iade hakkı

sametdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
Merhabalar gaming gen tr sitesi üzerinden bı sistem aldım ama işlemci yanlış gönderildiği için değişim talbinde bulundum 2 haftayı aşkın süredir bekliyorum ama gönderilmiyor iade hakkımın olmadı söyledi Ağustosun 12sinde sipariş ettim 1 ay oldu tam fakat hayla tam olarak elime ulaşmış değil mümkünse iade etmek istiyorum ne yapabileceğim hakkında bilgisi olan var

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Alihan YILMAZ
İşlemci eşdeğer veya daha iyi (değerliyse) bir şey çıkmaz.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Alihan YILMAZ
öyle şey olur mu hocam kesinlikle bildirilmeli
Sonuç çıkmaz diyorum. Ürünün sade bir parçası farklı. Değer kaybı yoksa, kimse uğraşmaz öyle incik boncuk detaylarla. Uğraşırsın sade.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Durmuş T.
Gelen faturada da işlemci farklı ise THH'ne başvur iade et.

sametdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
THH BAŞVURDUM bekleyip göreceğiz artık yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Sonuç çıkmaz diyorum. Ürünün sade bir parçası farklı. Değer kaybı yoksa, kimse uğraşmaz öyle incik boncuk detaylarla. Uğraşırsın sade.
kanka biliyormuş gibi birde yorum yapma ya o zaman internette alınan her ürün eşdeğer satılmayan marka yollar adamın izni olmadan eşdeğer veya başka bir parça yollamaz thh böyle bir şeyde uğraşıyor.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Alihan YILMAZ
kanka biliyormuş gibi birde yorum yapma ya o zaman internette alınan her ürün eşdeğer satılmayan marka yollar adamın izni olmadan eşdeğer veya başka bir parça yollamaz thh böyle bir şeyde uğraşıyor.
Gelen işlemci ne?
Sipariş verilen işlemci ne?
İşlemciyi söküp geri göndermiş mi?
Bunların hiç birini bilmiyorsun.

Zexius

80+ Bronze
Merhabalar gaming gen tr sitesi üzerinden bı sistem aldım ama işlemci yanlış gönderildiği için değişim talbinde bulundum 2 haftayı aşkın süredir bekliyorum ama gönderilmiyor iade hakkımın olmadı söyledi Ağustosun 12sinde sipariş ettim 1 ay oldu tam fakat hayla tam olarak elime ulaşmış değil mümkünse iade etmek istiyorum ne yapabileceğim hakkında bilgisi olan var
Yanlış gönderilen işlemci ne, ve şuan ki işlemciniz ne adamlar belki daha iyi işlemci gönderdi. Önce bir söyle ona göre bakalım

sametdk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
Yanlış gönderilen işlemci ne, ve şuan ki işlemciniz ne adamlar belki daha iyi işlemci gönderdi. Önce bir söyle ona göre
İşlemci 5600 sipariş etmiştim ama 5500 geldi işlemciyi kargolama mı istediler bende kargoladım Ağustosun 21 teslim edildi hayla bekliyorum

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Gelen işlemci ne?
Sipariş verilen işlemci ne?
İşlemciyi söküp geri göndermiş mi?
Bunların hiç birini bilmiyorsun.
gelen işlemcinin hiç bir önemi yoktur verdiği işlemci gelmediyse her türlü değişim yapıcaklar mecburlar ister daha iyi ister daha kötü olsun yanlış ürün gönderemezler verdiği sipariş ne ise onu yollamak zorundalar.

Top Bottom