kral çok zahmetli iş olsun teşşekür ederim gene sağol bu ddu ne bir uygulamamı silmek için ve herhangi bir kötü yazılımı varmı uygulamaysaYeniden driver kurup temiz kurulum yapabilirsin veya denetim masasından NVIDIA ile ilgili her şeyi kaldırıp DDU ile NVIDIA ekran kartı driverlerini silip yeniden driver indirebilirsin.
1 zahmetlı bır ıs degıl 2 onun dısında evet cok kotu yazılımı var nvıdıa bu uygulamayla ınsanların bılıgısını calarak cok zengın olan bır sırket 3 ciddimisinkral çok zahmetli iş olsun teşşekür ederim gene sağol bu ddu ne bir uygulamamı silmek için ve herhangi bir kötü yazılımı varmı uygulamaysa
DDU, Driver silme uygulaması ekran kartı veya ses kartı için. Kötü bir yazılım değil.kral çok zahmetli iş olsun teşşekür ederim gene sağol bu ddu ne bir uygulamamı silmek için ve herhangi bir kötü yazılımı varmı uygulamaysa
.
teşşekür ederim ben pek böyle şeylerle ilgilenmediğim için fazla bilmiyorum sağolunDDU, Driver silme uygulaması ekran kartı veya ses kartı için. Kötü bir yazılım değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
nvidia data mı satıyor1 zahmetlı bır ıs degıl 2 onun dısında evet cok kotu yazılımı var nvıdıa bu uygulamayla ınsanların bılıgısını calarak cok zengın olan bır sırket 3 ciddimisin
hayır tabıkıde hocam arkadasa takıldım sadecenvidia data mı satıyor