Ztn o bölümde sadece 1 tane dosya var oda windows 10Çalışır açın oraya msconfig yazın önyükleme kısmında o bölümü silin sadece win 10 kalsın
Pc yi acabiliyorum fakat her actigimda isletim sistemi soruyor yanlislikla alttakine basarim diye korkuyorumwindows 10'u seçin. Masaüstüne atar sizi.
Valla 17 saatir ugrasiyorum kafam agridi ydim edin xdÇalışır açın oraya msconfig yazın önyükleme kısmında o bölümü silin sadece win 10 kalsın
Bas bir sorun olmaz linux olarak acilir bende windows 10 la windows 8 kullanıyorum aynısı oluyorValla 17 saatir ugrasiyorum kafam agridi ydim edin xd
Linux olarak açilmiyor ben kurulumu yapmadim sadece yanlislikla actim kaldi . Bilen birine goturcem düzeltecek inşBas bir sorun olmaz linux olarak acilir bende windows 10 la windows 8 kullanıyorum aynısı oluyor
Tamam kurulumu yap sıkıntı olmaz istersen windows olarak aç linux dosyalarını silLinux olarak açilmiyor ben kurulumu yapmadim sadece yanlislikla actim kaldi . Bilen birine goturcem düzeltecek inş
Neyse ben hallettim artik pc ackldiginda isletim sistemi sec gelmiyor otomatkk windowsa giriyor da arkada linux kaldi die de endiselenmiyor degilimTamam kurulumu yap sıkıntı olmaz istersen windows olarak aç linux dosyalarını sil
Onu Anti Virüs Temizleyici ile temizlersin Çöp Dosyaları Temizle BölümündenNeyse ben hallettim artik PC ackldiginda isletim sistemi sec gelmiyor otomatkk windowsa giriyor da arkada linux kaldi die de endiselenmiyor degilim