raxon46
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
ashjdjjaksdajksdjasdaTesadüfen ölü pikselin olduğu yere tükürmüşsündür.
ashjdjjaksdajksdjasdaTesadüfen ölü pikselin olduğu yere tükürmüşsündür.
Hocam kapınızı takım elbiseli Rus ajanları gelirse korkmayın süper kahraman sanıp sizi alabilirler18 Kasım'da Hepsiburada'dan MSI G2412F satın aldım. Ürün 21 Kasımda bana ulaştı, kurdum ve ölü piksel testi yaptım. Hiçbir Sorun yoktu. Birkaç saat sonra oyun oynarken yanlışlıkla ekrana çok az tükürdüm. Temizledim ancak ekranda bir pikselden bile küçük bir nokta oluştu. Bu nokta baktığım açıya göre hem mavi, hem kırmızı hemde yeşil görünebiliyor. Sadece siyah ve mavi arkaplanda görünürken, diğer renklerde kayboluyor, görünmüyor. Kurutma makinesiyle temizlemeyi denedim ama geçmedi. ChatGPT'ye sordum, zamanla geçer dedi ama 1 hafta oldu.
Hocam foto atarmsın müsait sen
Sanmıyorum hocam ölü piksel testi yapmıştım tükürmeden önce.Tesadüfen ölü pikselin olduğu yere tükürmüşsündür.
sonradanda çıkabiliyor oSanmıyorum hocam ölü piksel testi yapmıştım tükürmeden önce.
Valo oynarken iki adam küfürleşiyordu bende sakinleştirmek için ikisinede küfür ederken olan oldu...yanlışlıkla nasıl tüktürdün
Tukurukle imkani yok bunun olmasininValo oynarken iki adam küfürleşiyordu bende sakinleştirmek için ikisinede küfür ederken olan oldu...
Hocam sıkışmış olsa tek renk olmaz mıydı? Arkaplanı siyah yapıp karşıdan bakınca yeşil soldan bakınca kırmızı sağdan bakınca nasıl mavi yansın? Ayrıca nokta çok küçük 1 pixel kadar bile değil.Monitör de piksel sıkışmış![]()