Phenoma
80+ Silver
Oha ... İtopyanın en ucuz sistemi bu kadar https://www.itopya.com/VDBSSmVrNXFRWGRPUkVrMU16STAxNDM=.share
rasberry pie al en ucuzundan bide en ucuzundan bi monitör al yada lcd ufak bi ekran al aşırı ucuza gelirsırf denemek için piyasada yapabileceğim en ucuz PC yi arıyorum
gücü ne olursa olsun bir bilgisayarı en ucuz ne kadara kurabilirim
hocam 5k ile apu sistem toplayacapız o zmanBende itopya dan kurulacak en ucuz sistemi kutup yollıcam
rasprerry pi 3,4 ve 4 mini var zaten elimde ben deney için yapıyorumrasberry pie al en ucuzundan bide en ucuzundan bi monitör al yada lcd ufak bi ekran al aşırı ucuza gelir
baya ucuz hatta sudan ucuzOha ... İtopyanın en ucuz sistemi bu kadar https://www.itopya.com/VDBSSmVrNXFRWGRPUkVrMU16STAxNDM=.share
Bende de RPi4 Model B var ama görüntü gelmiyo Raspbian kurunca ya sıkıntı var galiba. Var mı bildiğin bir çözüm ?hocam 5k ile apu sistem toplayacapız o zman
Mesaj otomatik birleştirildi:
rasprerry pi 3,4 ve 4 mini var zaten elimde ben deney için yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
baya ucuz hatta sudan ucuz
bi fikrim yok hocam yanlış yönlendirmiyim bende model a varBende de RPi4 Model B var ama görüntü gelmiyo Raspbian kurunca ya sıkıntı var galiba. Var mı bildiğin bir çözüm ?
oo iyi bak buDüzenleme:
Sıfır olarak şöyle bir şey topladım:
Esonic G41CPL 1600MHz DDR3 Soket 775Pin mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Intel Core i3-540 3.06 GHz LGA1156 4 MB Cache 73 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Kingston DDR2 2 GB 800 Mhz PC Ram 240pin Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Everest 329B Siyah/Mavi (Psu yok) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Hadron HD419 200 W 8 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
790TL etti. İşlemcide onboard varmış.
bunu görmedim bu daha iyimişIntel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz LGA775 2 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz LGA775 2 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comEsonic G41CPL 1333 MHz DDR3 Soket 775 Pin mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Esonic G41CPL 1333 MHz DDR3 Soket 775 Pin mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comRAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor
RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!www.gittigidiyor.com623TLPower Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz LGA775 2 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz LGA775 2 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comEsonic G41CPL 1333 MHz DDR3 Soket 775 Pin mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Esonic G41CPL 1333 MHz DDR3 Soket 775 Pin mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.comRAM (Bellek) Fiyatları & Markaları - GittiGidiyor
RAM (Bellek) fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Ram bellek en uygun fiyat seçenekleri, taksit imkanları ve kampanyalarla bir tık uzağınızda!www.gittigidiyor.com623TLPower Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
F ibareli bir işlemci kullanmadım, işlemciden görüntü alınabilir.Tam sevinirken ekran kartını unuttuğun aklına gelmiştir.
KaliteIntel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz LGA775 2 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
F ibareli bir işlemci kullanmadım, işlemciden görüntü alınabilir.