Yapacağım oyun için tavsiyeler

w3rzs

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar arkadaşlar.
Öncelikle iyi forumlar herkese, yeni başladığım bir korku oyunu projem var. Bu oyunda karakterim ormanın ortasında kayboluyor ve bir hastaneye sığınıyor, bu hastanede bir mutasyon sonucu dönüşmüş ve kaçmış yaratıklar var. Bu yaratıklardan dünyayı ve geleceği kurtarmaya çalışacak.

Sizce konu güzel mi?
Daha fazla ne yapabilir, ne ekleyebilirim oyuna?
İlk defa oyun yapıyorum ama baya bir bilgiye sahibim tek sorunum nasıl bir hikaye izlesem daha iyi olur oyuncu sıkılmaz siz olsanız bir korku oyununda ne isterdiniz?

Hocam benzer bir hikaye sahip bir oyun geliştiriyorum isterseniz tartışabiliriz bu konu hakkında.
Hangi platformdan geliştirme yapıyorsunuz?

Walking dead dizisine benziyor gibi :D

Hocam benzer bir hikaye sahip bir oyun geliştiriyorum isterseniz tartışabiliriz bu konu hakkında.
Hangi platformdan geliştirme yapıyorsunuz?
Tartışabiliriz hocam. Discord vs kullanmıyorum nerden iletişime geçelim istersiniz?

Merhabalar arkadaşlar.
Öncelikle iyi forumlar herkese, yeni başladığım bir korku oyunu projem var. Bu oyunda karakterim ormanın ortasında kayboluyor ve bir hastaneye sığınıyor, bu hastanede bir mutasyon sonucu dönüşmüş ve kaçmış yaratıklar var. Bu yaratıklardan dünyayı ve geleceği kurtarmaya çalışacak.

Sizce konu güzel mi?
Daha fazla ne yapabilir, ne ekleyebilirim oyuna?
İlk defa oyun yapıyorum ama baya bir bilgiye sahibim tek sorunum nasıl bir hikaye izlesem daha iyi olur oyuncu sıkılmaz siz olsanız bir korku oyununda ne isterdiniz?
hocam hikaye çok benzer geldi ya :D dying lıght gibi olmuş hikaye bence en baştan yazın hikayeyi daha çekici bir sekilde

hocam hikaye çok benzer geldi ya :D dying lıght gibi olmuş hikaye bence en baştan yazın hikayeyi daha çekici bir sekilde
Dying lighta benzetemedim ben 2 oyununuda bitirdim 2side hastanede geçmiyor 2 sindede sadece zombi var arkadaş mutasyona uğramış canavarlar diyor yani en az 5-10 çeşit canavar olacağını düşünüyorum hastanede geçmesi outlasta biraz benziyor ama hikaye farklı olursa sarabilir.

Geri