Neler Yeni

Yapacak hiçbir şeyim kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Erdem
artık hergün aynı şeyleri yaşamaktan görmekten sıkıldım
uyan .okula git. okuldan gel .pc ye otur. yat .uyan .okula git. okuldan gel. pc ye otur . yat
artık sıkıldım yapacak aktivitem yok asosyalim çevrem yok saçma sapan insan lar dolu
yeni insan lar tanışabilceğim ortam yok.
sevgili yok kızz arkadaş yok .
sadece okuldan arkadaşlarım var yakın arkadaşım yok.
ve artık cidden sıkıldım yapabilceğim hiç bir şey kalmadı .
anksiyete tavan bu durumdan nasııl kurtulabilirim ne yapmam lazım 2026 Üni sınavına girecem Meslek okuyorum Y.E.N .
kariyer planı yok İngilizcem B1 ama nereye kadar .
hergün pc parçalarına bakıyorum tek aktivitem yok
hayatım boyunca bir kızla 10 dk fazla konuşmamışım dır bu olayları düzeltebilceğime sanmıyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Erdem

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ama gençliğimi veba etmek istemiyorum elimde fırsat yok çevre yapabilcek kadar ortam yok her gün aynı şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

lise 3
1 sene sık dişini seneye yks çalışırsın sonraa zaten sınavdan sınava 1 ay rahatsın

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Tuğra
artık hergün aynı şeyleri yaşamaktan görmekten sıkıldım
uyan .okula git. okuldan gel .pc ye otur. yat .uyan .okula git. okuldan gel. pc ye otur . yat
artık sıkıldım yapacak aktivitem yok asosyalim çevrem yok saçma sapan insan lar dolu
yeni insan lar tanışabilceğim ortam yok.
sevgili yok kızz arkadaş yok .
sadece okuldan arkadaşlarım var yakın arkadaşım yok.
ve artık cidden sıkıldım yapabilceğim hiç bir şey kalmadı .
anksiyete tavan bu durumdan nasııl kurtulabilirim ne yapmam lazım 2026 Üni sınavına girecem Meslek okuyorum Y.E.N .
kariyer planı yok İngilizcem B1 ama nereye kadar .
hergün pc parçalarına bakıyorum tek aktivitem yok
hayatım boyunca bir kızla 10 dk fazla konuşmamışım dır bu olayları düzeltebilceğime sanmıyorum .
Bu durumu çok iyi bilirim anlarım bunun TEMEL sebebi bir amacının bir hedefinin olmaması kendine 1 ay içinde yapabileceğin bir hedef koy ve onu yapmaya uğraş yaptıktan sonra yeni hedefler belirle hayatına bir amaç kat yani hedef süresini örnek verdim kendine göre uyarla.

İntihar et bence reis
Kanka sende uygunsuz şekilde yorum yapma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Erdem
Bu durumu çok iyi bilirim anlarım bunun TEMEL sebebi bir amacının bir hedefinin olmaması kendine 1 ay içinde yapabileceğin bir hedef koy ve onu yapmaya uğraş yaptıktan sonra yeni hedefler belirle hayatına bir amaç kat yani hedef süresini örnek verdim kendine göre uyarla.

Kanka sende uygunsuz şekilde yorum yapma.
hedefim kalmadı hocam sadece tek istediğim lise bitikten sonra univiersite okumak
ama bi yere kadar
yurt dışına atanmak istiyorum mağlesef eskisi kadar kolay değil artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom