Neler Yeni

Yapay zeka hakında merak etikleriniz?

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
arkadaşlar yapay zekalar hakında merak etitiklerinizi sorabilirsiniz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimsiniz? Yapay zeka ile aranızda nasıl bir ilişki var?
Küçük yaştan beri pcye bir merakım var bu işle yaklaşık 1 yıldır falan ilgeleniyorum ve yakında güzel bir projem var

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Küçük yaştan beri pcye bir merakım var bu işle yaklaşık 1 yıldır falan ilgeleniyorum ve yakında güzel bir projem var
Hangi dilleri biliyorsunuz? Hangi projelerde görev aldınız? 1 yıl çok kısa bir zaman dilimi değil mi? 6 yıldır yazılım ve network eğitimi alıyorum, halen ben bile kendimden bu kadar emin değilim.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Hangi dilleri biliyorsunuz? Hangi projelerde görev aldınız? 1 yıl çok kısa bir zaman dilimi değil mi? 6 yıldır yazılım ve network eğitimi alıyorum, halen ben bile kendimden bu kadar emin değilim.
İyi python,c++,html,css,js,lua biraz da projelerimden bahsedeyim yakında otonom araç projem var bu günlerde dursada(pc yandığı için) yakında güzel bir proje ortaya çıkacak

z.furkandenizhan

80+ Bronze
İyi python,c++,html,css,js,lua biraz da projelerimden bahsedeyim yakında otonom araç projem var bu günlerde dursada(PC yandığı için) yakında güzel bir proje ortaya çıkacak
Otonom aracınızın güç kaynağı ne olacak? Map bilgilerini nereden çekecek? Verileri nasıl şifreleyecek ve saklayacaksınız? Sunucu ile arasında geçen verileri nasıl koruyacaksınız? Sensörleri nasıl okuyacaksınız? Verileri nasıl loglayacaksınız

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Otonom aracınızın güç kaynağı ne olacak? Map bilgilerini nereden çekecek? Verileri nasıl şifreleyecek ve saklayacaksınız? Sunucu ile arasında geçen verileri nasıl koruyacaksınız? Sensörleri nasıl okuyacaksınız? Verileri nasıl loglayacaksınız
Şöyleki gücünü python kütüphanesindeki güçlü modüllerden olan opencv ile güç alacak şuanlık carla platformunda düşünüyoruz nedeni ise günlük yaşamdaki olayların çoğunu simüle edebiliyoruz ama kesin değil başka bir platformda olabilir şuanlık pc ortamında test edip küçük küçük büyüyüteceğiz
daha server taraflı işlerimiz şuan yok

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Şöyleki gücünü python kütüphanesindeki güçlü modüllerden olan opencv ile güç alacak şuanlık carla platformunda düşünüyoruz nedeni ise günlük yaşamdaki olayların çoğunu simüle edebiliyoruz ama kesin değil başka bir platformda olabilir şuanlık PC ortamında test edip küçük küçük büyüyüteceğiz
daha server taraflı işlerimiz şuan yok
Araç sunucu ile senkron olmalı yoksa pek işlevsel olmaz. Başarılar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom