Şuan bu uygulamalar ücretsiz ama ilerde bence kesinlikle ücretli olacak şuan geri bildirim alıp uygulamayı gelistiyorlar ilerde ne olur bilinmez yazılım biter mi bitmez belki iş yükü hafifler ?
Udemy kursu için DATAI TEAM kurslarını incelemiştim bana gayet güzel gelmişti yurtdışı hedefi için büyük çaplı proje geliştirmek daha mantıklı geliyor bana
Şuan bu uygulamalar ücretsiz ama ilerde bence kesinlikle ücretli olacak şuan geri bildirim alıp uygulamayı gelistiyorlar ilerde ne olur bilinmez yazılım biter mi bitmez belki iş yükü hafifler ?
Aslında hepsi yavaş yavaş ücretli hale geldi bile. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu gpt-3 kullanırken ücretli versiyonu gpt-4 kullanıyor. Can Değer'in bir benzetmesi var GPT-3 1000'lik bir iş yapabiliyorken GPT-4 1 Milyonluk bir iş yapma gücüne sahip.
Açıkcası onu da düşündüm ama global olarak geçerliliği bulunan sertifikalar veren kurslar daha cazip geliyor şu an. Udemy kurslarını bilgi birikimi için yine inceleyebilirim ama yurtdışı planlarım için elimde geçerli bir belge bulunması daha iyi olur bence. İyidir dediğiniz bir yer varsa sitesinden programları incelerim mutlaka.
Maalesef global sertifika veren bir program bilmiyorum, mit-cs kursları vardı ücretsiz onları inceleyebilirsin illaki vardır içinde bununla alakalı bir şeyler.
Aslında hepsi yavaş yavaş ücretli hale geldi bile. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu gpt-3 kullanırken ücretli versiyonu gpt-4 kullanıyor. Can Değer'in bir benzetmesi var GPT-3 1000'lik bir iş yapabiliyorken GPT-4 1 Milyonluk bir iş yapma gücüne sahip.
Açıkcası onu da düşündüm ama global olarak geçerliliği bulunan sertifikalar veren kurslar daha cazip geliyor şu an. Udemy kurslarını bilgi birikimi için yine inceleyebilirim ama yurtdışı planlarım için elimde geçerli bir belge bulunması daha iyi olur bence. İyidir dediğiniz bir yer varsa sitesinden programları incelerim mutlaka.
Maalesef global sertifika veren bir program bilmiyorum, inglizcen iyiyse mit-cs kursları vardı ücretsiz onları inceleyebilirsin illaki vardır içinde bununla alakalı bir şeyler.
Soru basit; sizce yapay zekanın dev. istihdamı açısından ne gibi + ve - leri olacak?
Bence pek bir faydası olmayacak çünkü istediğiniz kadar kaliteli bir ai'ye sahip olun isterseniz gpt-4'ten 5x-10x daha iyi ve stabil çalışsın.
Neyi nasıl arayacağınızı soracağınızı bilmezseniz verimli sonuç alamayacaksınız. Bu yüzden iş kolaylığı dışında pek bi faydası olmayacak, işini iyi yapanlar daha iyi yapacak ancak 0'dan hiçbir şey bilmeyen birinin uzun vadede faydalanacağı temiz bir kod yazdıramayacak.
sonuçta yapay zekayı da geliştirenlerde yazılımcı yapay zekaya bi şey olsa yine düzeltecek kişi yazılımcı, belki ufak çaplı kişilerin ekmeği ile oyanaybilir ama kökünden kurutacağını sanmıyorum