Neler Yeni

Yapay Zeka Yazılımcıların İşini Bitirecek mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam yapmayın... Bende tasarımcıyım bana da dokunuyor...
Tasarımı 5 liraya yapmıyorsan endişelenmene gerek yok bence. Yapay zeka eleyecekse ilk ucuz iş üretenleri eleyecek çünkü 5 liraya logo isteyen adam yetinmeyip bedava olsun diyip yapay zekaya yönelecek. Ben de illüstratörüm yapay zeka aksine benim işlerimi daha da iyi bir duruma getirdi. Şimdilik iyi yönlerinden faydalanmaya bak. Elenecek olan kısım daha çok iş bilmez kimseler olacak. İyi taraflarını aldığın sürece sana hiçbir zararı dokunmaz.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Tasarımı 5 liraya yapmıyorsan endişelenmene gerek yok bence. Yapay zeka eleyecekse ilk ucuz iş üretenleri eleyecek çünkü 5 liraya logo isteyen adam yetinmeyip bedava olsun diyip yapay zekaya yönelecek. Ben de illüstratörüm yapay zeka aksine benim işlerimi daha da iyi bir duruma getirdi. Şimdilik iyi yönlerinden faydalanmaya bak. Elenecek olan kısım daha çok iş bilmez kimseler olacak. İyi taraflarını aldığın sürece sana hiçbir zararı dokunmaz.
hocam dokunuyor lafını - logoyu bi tık büyütelim- lafı için söyledim. Yapay zekadan korkmuyorum zaten şuanlıki hatta araç olarak kullanıyorum bazen

The Batman

80+ Silver
Aslında hepsi yavaş yavaş ücretli hale geldi bile. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu gpt-3 kullanırken ücretli versiyonu gpt-4 kullanıyor. Can Değer'in bir benzetmesi var GPT-3 1000'lik bir iş yapabiliyorken GPT-4 1 Milyonluk bir iş yapma gücüne sahip.

Maalesef global sertifika veren bir program bilmiyorum, mit-cs kursları vardı ücretsiz onları inceleyebilirsin illaki vardır içinde bununla alakalı bir şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında hepsi yavaş yavaş ücretli hale geldi bile. ChatGPT'nin ücretsiz versiyonu gpt-3 kullanırken ücretli versiyonu gpt-4 kullanıyor. Can Değer'in bir benzetmesi var GPT-3 1000'lik bir iş yapabiliyorken GPT-4 1 Milyonluk bir iş yapma gücüne sahip.

Maalesef global sertifika veren bir program bilmiyorum, inglizcen iyiyse mit-cs kursları vardı ücretsiz onları inceleyebilirsin illaki vardır içinde bununla alakalı bir şeyler.
Bende yazılım üzerine gitsem grafik üstünemi gitsem karar veremedim ilerde yeni meslekler çıkar belki bu programlar sayesinde

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocam bahsettiğim direkt tüm illüstratörler değilde illüstratörlerin bi kısmı vardı editöryal illüstratörlük mü ney öyle bi şey olması lazım barış özcan da demişti hatta orası bi tık sıkıntılı fln filan diye, tabi şuanlık değil dediğiniz gibi

Bilal539

80+ Silver
Ben de hiç görmediğim yapıları chatgpt den bakıyorum çok faydalı çalışacak arkadaşlar için.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Ben de hiç görmediğim yapıları chatgpt den bakıyorum çok faydalı çalışacak arkadaşlar için.
Bu yönden çok faydalı bende birçok yeni yapı öğrendim haklısınız

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bahsettiğim direkt tüm illüstratörler değilde illüstratörlerin bi kısmı vardı editöryal illüstratörlük mü ney öyle bi şey olması lazım barış özcan da demişti hatta orası bi tık sıkıntılı fln filan diye, tabi şuanlık değil dediğiniz gibi
İleride çoğu alana dokunur muhtemelen müthiş gelişme kaydediyor çünkü. Ama bu gelişmeler TRye yansıyacak da uygulamaya geçecek de orası daha uzun bir yol 😄

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
İleride çoğu alana dokunur muhtemelen müthiş gelişme kaydediyor çünkü. Ama bu gelişmeler TRye yansıyacak da uygulamaya geçecek de orası daha uzun bir yol 😄
beklediğimden daha hızlı gelişti aslında trde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,340
Üyeler
161,269
Son üye
Diocenes
Top Bottom