Emre mete 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 665 Dahası Reaksiyon skoru 237 İsim Emre 15 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar yapay zekaya logo yaptırdım fakat bazı yerler kötü oldu yazılar vs eksik veya yanlış yazılmış ufak bir düzenleme lazım bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum.
Arkadaşlar yapay zekaya logo yaptırdım fakat bazı yerler kötü oldu yazılar vs eksik veya yanlış yazılmış ufak bir düzenleme lazım bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa mutlu olurum.
Hank J.Wimbleton 80+ Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 68 Dahası Reaksiyon skoru 16 Konum Antalya İsim Ottoman Empire İlgilendiği Kategoriler Futbol ve Ülkeler 24 Ağustos 2024 #2 Fotoğrafı at ve kötü yerleri söyle
Emre mete 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 665 Dahası Reaksiyon skoru 237 İsim Emre 24 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hank J.Wimbleton yazmış: Fotoğrafı at ve kötü yerleri söyle Devamı için tıklayın... hallettim ama teşekkür ederim ihtiyacım olursa msj atarım size
Hank J.Wimbleton yazmış: Fotoğrafı at ve kötü yerleri söyle Devamı için tıklayın... hallettim ama teşekkür ederim ihtiyacım olursa msj atarım size