Yaptığım Beat Sizce Nasıl Olmuş?

Selamlar :)
@korelibey sağ olsun biraz bu işlerle uğraşmaya başladım.
Eksikleri belirtirseniz bir diğer beat'de kulaklarınızı kanatmamaya çalışırım :D
Tavsiyem yeni başladığın için looperman gibi sitelerden hazır melodiler kullanarak kendini geliştirmen, kolay gelsin.

Tavsiyem yeni başladığın için looperman gibi sitelerden hazır melodiler kullanarak kendini geliştirmen, kolay gelsin.
Oralardan güzel melodiler buluyorum ancak yaptığım ritme uygulamada zorlanıyorum. Şimdiye kadar oradan sadece "Riser" sesini aldım ve kullandım, ama ileride daha farklı sesler de kullanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga bilmiyorum ama bunu öğreten arkadaşın konusundaki beatinde bu da benim baya hoşuma gitti ufak çaplı free denettiriyor
Müzik zevk işi, demek ki senin ve benim zevklerimiz birbirine uyuyor :)
Ama çoğu kişiye keko şarkısı gibi gelmiş :D

Oralardan güzel melodiler buluyorum ancak yaptığım ritme uygulamada zorlanıyorum. Şimdiye kadar oradan sadece "Riser" sesini aldım ve kullandım, ama ileride daha farklı sesler de kullanırım.

Aga hangi programı kullanıyorsun?

link atabilirmisin peki kullanması kolaymı zormu?

kankam druma loop arama da, loop bulup üstüne drum yaz

Aga hangi programı kullanıyorsun?

link atabilirmisin peki kullanması kolaymı zormu?
Bunun dışında bir program kullanmadığım için diğer programlara göre kolay mıdır zor mudur bilmiyorum.
Ama beni zorlamadı, YouTube'dan video izleyerek kısa sürede öğrendim gibi.

kankam druma loop arama da, loop bulup üstüne drum yaz
Sıfırdan bir beat yapmak benim için daha zevkli oluyor, bahsettiğin gibi yapınca biraz yapmacık olmuş gibime geliyor.

Bunun dışında bir program kullanmadığım için diğer programlara göre kolay mıdır zor mudur bilmiyorum.
Ama beni zorlamadı, YouTube'dan video izleyerek kısa sürede öğrendim gibi.

Sıfırdan bir beat yapmak benim için daha zevkli oluyor, bahsettiğin gibi yapınca biraz yapmacık olmuş gibime geliyor.
Hangisine tıklayım bedava deneyin yazanamı?

Geri