Neler Yeni

Yaptığım oyun Steam'de başarılı oldu mu?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Ahmet Yıldırım
Herkese merhabalar, 2 ay önce Steam'de Moon Keys adlı bir oyun yayınlamıştım. Konusunu aşağıda bulabilirsiniz. En başta erken erişimde paylaştığım oyunumu fazla etkileşim almadığı için, tam sürümünde çıkardım. Fakat bu da etkili olmadı. Süreç boyunca hiçbir yayıncı bana destek olmadı. Yıllardır aktif olarak izlediğim yayıncılar bile umursamadı. Amerikalı, çok az izlenen bir yayıncı kendisi satın aldı, 5 saat gibi bir sürede bitirdi ve Tiktok hesabından videolar paylaştı. Videolar 100k'dan fazla izlenmesine rağmen etkili olmadı. Sonuç olarak oyunum başarısız oldu. Fikrine çok güvendiğim bir oyundu. Türkiye'den destek olmak amacıyla alan insanlar oldu ve diğer ülkelerden bir kaç kişi...
Satış hedefim zaten paylaştığım ilk oyunum olduğu için 100 kişiyle sınırlıydı. Bu hedefime ulaşamamış oldum. Bu süreçte pek çok şey öğrendim, bir sürü deneyim elde ettim. Umarım paylaşacağım diğer projeler daha etkili olur. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
başarı tabi. msela benim hiç oyunum yok forumdaki diğer kerizlerinde yoktur
Alındım hocam ama haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendine sorman lazım aslında 2 dolara inidirmde BF alabilirken neden senin oyununu almalı insanlar diye. Daha basit birşeyler yapmayı deneybilirsin. ve bence bulmaca tarzı oyunlar çok ilgi çekici değil. BF çok abartı örnek oldu farkındayım. Ama daha basit grafikli ,gündemden etkileşim kasabilceğin birşeyler bul. özgün olmak zorunda değil. squid game backrooms gibi

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Forget
Top Bottom