Neler Yeni

Yaptığım sistem nasıl değiştirilcek parçalar var mı ?

flamerood

80+
Bütçe
43000
başlıkta belirttiğim gibi sistem parçaları şu şekilde:

anakart

kasa
psu
gigabyte-750w-p750gm-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi malum siteden

ram
kingston-32gb-2x16-beast-expo-6000mhz-cl36-ddr5-ram malum siteden

ekran kartı

işlemci

seçimlerim max taksit ve f/p yönünde oldu tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakabilecek var mı

Son düzenleme:

burakdiA

80+
Ssd yok mu sistemde?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kasa/psu buna bakabilirsin. Ölçğlerini iyi araştır ben hiç araştırmadım !!

Ram olarak ise bunlara bakabilirsin;

https://www.sinrji.gen.tr/patriot-3...g600c30k-p-51759?utm_campaign=akakce&v=1.54.5 bu link malum sitenin aradaki "E" harfini koyup bakabilirsin.

Anakart güzel, yanar 🔥. İşlemci soğutucu ne düşünüyorsun ? Ayrıca işlemciyi 7500f'de seçebilirsin muhtemelen aklındadır ama gene de hatırlatıyım. Onun fiyatı da 5.400 TL.

flamerood

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

https://www.sinrji.gen.tr/patriot-3...g600c30k-p-51759?utm_campaign=akakce&v=1.54.5 bu link malum sitenin aradaki "E" harfini koyup bakabilirsin.

Anakart güzel, yanar 🔥. İşlemci soğutucu ne düşünüyorsun ? Ayrıca işlemciyi 7500f'de seçebilirsin muhtemelen aklındadır ama gene de hatırlatıyım. Onun fiyatı da 5.400 TL.
çift kanal ram düşündüğüm için o tercihi yapmıştım 2x16 şeklinde 4000tl fiyatı var onun da
soğutucu bakmadım
7500f 7600 arasında o fiyat farkına değecek performans farkı var mı bilmiyorum
teşekkürler öneriler için

birde hocam böyle tek tek dizmek yerine hazır sistem ve peşin fiyatına veya makul bir fiyatlandırmaya taksitli sistem var mı acaba hazır olarak
veyahut hazır ve özelleştirmeleriyle bu denli parçalı sistemler daha ucuza var mı?
amd ekran kartı konusunda hiç tecrübem yok önerir misiniz?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
çift kanal ram düşündüğüm için o tercihi yapmıştım 2x16 şeklinde 4000tl fiyatı var onun da
soğutucu bakmadım
7500f 7600 arasında o fiyat farkına değecek performans farkı var mı bilmiyorum
teşekkürler öneriler için

birde hocam böyle tek tek dizmek yerine hazır sistem ve peşin fiyatına veya makul bir fiyatlandırmaya taksitli sistem var mı acaba hazır olarak
veyahut hazır ve özelleştirmeleriyle bu denli parçalı sistemler daha ucuza var mı?
amd ekran kartı konusunda hiç tecrübem yok önerir misiniz?
Rica ederim. Bugün Vatan 11 tane mi 13 tane mi sınırlı stokta sistem paylaşıcak hocam. Forumu dikkatle takip edelim.

başlıkta belirttiğim gibi sistem parçaları şu şekilde:

anakart

kasa
psu
gigabyte-750w-p750gm-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi malum siteden

ram
kingston-32gb-2x16-beast-expo-6000mhz-cl36-ddr5-ram malum siteden

ekran kartı

işlemci

seçimlerim max taksit ve f/p yönünde oldu tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum

bakabilecek var mı
Kötü

flamerood

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Hiiiiçbir şeyi değiştirmeyin. Anakart giriş seviyesi farkındayım ama yükseltmeye açık bir sistem. İşlemci soğutucu da şart.

flamerood

80+

Hiiiiçbir şeyi değiştirmeyin. Anakart giriş seviyesi farkındayım ama yükseltmeye açık bir sistem. İşlemci soğutucu da şart.
hocam yukardaki parçalardan kıyaslayacak olursam ram 36cl 6000 burdaki 5600 ve 46 cl
anakart farkı zaten
kasa ve psu olarak yine farklar var
fiyat ve performans olarak sizce aradaki 4-6k arası farka değer mi
ekran kartını bilmiyorum onun değerlendirmesini size sorabilirim.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
hocam yukardaki parçalardan kıyaslayacak olursam ram 36cl 6000 burdaki 5600 ve 46 cl
anakart farkı zaten
kasa ve psu olarak yine farklar var
fiyat ve performans olarak sizce aradaki 4-6k arası farka değer mi
ekran kartını bilmiyorum onun değerlendirmesini size sorabilirim.
Yav açıkcası ben beğenmedim sistemleri. Bir tek 4060ti'lı sistemler güzel. Farklar dediğin gibi ramler idare eder hadi sorun olmaz. Anakart ise giriş seviyesi ileri de işlemci değişmek istersen onu da değiştireceksin. Ekran kartı Windforce modeli önerilmez fakat 3 fanlı modeli olduğu için problem olmaz.

Bence bütçen varsa 1 kere alınıyor sistemler kendin topla şöyle baba bi sistemin olsun.

flamerood

80+
Yav açıkcası ben beğenmedim sistemleri. Bir tek 4060ti'lı sistemler güzel. Farklar dediğin gibi ramler idare eder hadi sorun olmaz. Anakart ise giriş seviyesi ileri de işlemci değişmek istersen onu da değiştireceksin. Ekran kartı Windforce modeli önerilmez fakat 3 fanlı modeli olduğu için problem olmaz.

Bence bütçen varsa 1 kere alınıyor sistemler kendin topla şöyle baba bi sistemin olsun.
eyvallah

Top Bottom