Ben ne bilm. ben sana sordumBen miyim?
Ben olsam ne değişir?Ben ne bilm. ben sana sordum
Teşekkürler. Burada yazılı metin de yazıcağım, boş vaktimde.amatörce ama güzel anlatım olmuş telefon ekranı yansıtma filan. Kral bu arada fenasın![]()
Yaptığım video dediğine göre karşı komşusunu koymuş olmalı.Sen misin videodaki![]()
Mantıklı. Sıradaki yaptığım videoda karşı mahalleden birini bulacağım. Böyle video çeke çeke Donanım Arşivi gibi olmak istiyorum. Lakin daha çok yolum var.Yaptığım video dediğine göre karşı komşusunu koymuş olmalı.
Dostum videonun editini kendisi yapmış olabilir. Kanalı birden çok kişi yönetiyor olabilir. Şimdi konuşması ile ilgili tavsiye versem, o ben değilim diyebilir. O yüzden sordum. Biraz düşünüp cevap verebilirdin.Yaptığım video dediğine göre karşı komşusunu koymuş olmalı.
Tavsiye verecekseniz. Evet ben yazdım metini, editini de ben yaptım. Eleştirin lütfen.Dostum videonun editini kendisi yapmış olabilir. Kanalı birden çok kişi yönetiyor olabilir. Şimdi konuşması ile ilgili tavsiye versem, o ben değilim diyebilir. O yüzden sordum. Biraz düşünüp cevap verebilirdin.
30 kişilik bir kanalı birden çok kişi yönetiyor olabilir doğru.Dostum videonun editini kendisi yapmış olabilir. Kanalı birden çok kişi yönetiyor olabilir. Şimdi konuşması ile ilgili tavsiye versem, o ben değilim diyebilir. O yüzden sordum. Biraz düşünüp cevap verebilirdin.