//YARDIM //Bilgisayar boşta kaç gb ram kullanır

4RSL4NN

80+
Reaksiyon skoru
86
Windows 10pro yüklü
8gb ram takılı
Arkada dc steam spotify açıkken kaç gb ram tüketir ortalama
Anlık 4gb ram tüketiliyo şuan normal mi

ayrıca işlemcim 5500u ve 3050 ekran kartı var fakar boştayken işlemcinin vramini tamamen kullanıyor bu durum normal mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlık

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    239.8 KB · Hit: 62
bende de w10 pro var ama debloat ve bikac optimizasyon ile 1.5-2gb arasi ram kullaniyor boşta

Windows 10pro yüklü
8gb ram takılı
Arkada dc steam spotify açıkken kaç gb ram tüketir ortalama
Anlık 4gb ram tüketiliyo şuan normal mi

ayrıca işlemcim 5500u ve 3050 ekran kartı var fakar boştayken işlemcinin vramini tamamen kullanıyor bu durum normal mi

anlık
ve ayrıca google kapanıyo arada

bende de w10 pro var ama debloat ve bikac optimizasyon ile 1.5-2gb arasi ram kullaniyor boşta
win10pro dan mı kaynaklı yani

Pro olmasında kaynaklı değil ve normal. Ghostspectre windows 10 kullandım ve 1gb kadar ram kullanıyordu. Eğer güvenmezseniz kendi modlu windows 10 isonuzu oluşturabilirsiniz ancak biraz meşakkatli olabiliyor.

Pro olmasında kaynaklı değil ve normal. Ghostspectre windows 10 kullandım ve 1gb kadar ram kullanıyordu. Eğer güvenmezseniz kendi modlu windows 10 isonuzu oluşturabilirsiniz ancak biraz meşakkatli olabiliyor.
4gb ram fazla gibi geldi bana çünkü boştayken neye harcıyo o kadar belleği

4gb ram fazla gibi geldi bana çünkü boştayken neye harcıyo o kadar belleği
Windows ve microsoftun senin varlığından bile haberinin olmadığı onlarca boş servisi harcıyor. Dc steam ve spotify da bir kısmını harcıyor tabi ama steam hariç kullanmadığım için ne kadar yer bilemem.

Bende 16 gb ram var bosta %50 60 arasi kullaniyor neden oldugunu bir turlu cözemedim win 11 kullaniyorum.

Bende 16gb 4 gb kullaniyor ortalama en çok 5-6

Arkada spotify discord steam felan açik duruyor

benim boşta 4.5 gb kullanıyor ram miktarı ile ilgili olabiliri % lik kullanıyordur belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,491
Üyeler
184,318
Son üye
mamy1059
Geri