Neler Yeni

Yardım bluetooth adaptoru hep kopuyor

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Eymenarthur
merhaba bilgisayarımda bluetooth kulaklık kullanıyorum anakartımda bluetooth olmadıgı için bir adaptor var ama ara sıra kopuyor bluetooth adaptoru cıkar tak yapmak zorunda kalıyorum buna bir driver falanmı indirmem gerek hep kopuyor ve rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak usb aygıtı tanımadı diyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
merhaba bilgisayarımda bluetooth kulaklık kullanıyorum anakartımda bluetooth olmadıgı için bir adaptor var ama ara sıra kopuyor bluetooth adaptoru cıkar tak yapmak zorunda kalıyorum buna bir driver falanmı indirmem gerek hep kopuyor ve rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak usb aygıtı tanımadı diyor
Hocam standart ya adaptörler böyle kendilerine has driverleri olmadığı için sapıtıyorlar bende senelerdir aynı şeyi yaşıyorum saldım artık.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam standart ya adaptörler böyle kendilerine has driverleri olmadığı için sapıtıyorlar bende senelerdir aynı şeyi yaşıyorum saldım artık.
yokmu bir cozumu ya 10 dk bir cıkart tak yapıyorum

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ayarlar> Sistem> Güç ve Uyku> Ek Güç Ayarları>> Plan Ayarlarını Değiştir> Gelişmiş Güç Ayarlarını değiştirin> Usb yazanı tıklayın, askıya alma pilde ve prizde devre dışı seçip deneyin.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar> Sistem> Güç ve Uyku> Ek Güç Ayarları>> Plan Ayarlarını Değiştir> Gelişmiş Güç Ayarlarını değiştirin> Usb yazanı tıklayın, askıya alma pilde ve prizde devre dışı seçip deneyin.
denedim hocam onu

Top Bottom