ne kadara aldınız2 3 gündür kullanıyorum. Memnunum ben gayet rahat.
7k peşin fiyatına 3 taksit ile aldımne kadara aldınız
hocam çok haklısınız ama alt tarafı bir koltuğa o kadar para verip bir de kötü olmasını düşünmek çok süşündürüyprKoltuk konusunu takip ediyorum diyemi bana öyle geliyor yoksa herkesin koltuk alası mı gelmiş djdjddhhd bende 2 gün önce sipariş ettim dün geldi hawk future aldım herhangi bir sorunu yok ama xdrive 15 liyi hawk fab dan daha çok öneriyor çoğu kişi o yüzden elindeki kalsın. Hawk alsaydın bu sefer de xdrive mi alsaydım diye şüpheye düşecektin. Klasik alışveriş psikolojisi
kaçıncı senesindesinizBen memnunum ya gıcırtı sesleri çok yok bende çok kafa yoracak derecede değiller
1. senem hocam taze 1. senesihocam çok haklısınız ama alt tarafı bir koltuğa o kadar para verip bir de kötü olmasını düşünmek çok süşündürüypr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaçıncı senesindesiniz
kumaşı nasıl terletir mi? hawk fab a göre farklı olarak böyle kadifemsi bir kumaşı varmış sanırım2 3 gündür kullanıyorum. Memnunum ben gayet rahat.
3 sorum var1. senem hocam taze 1. senesi
Leke tutmuyor hocam taze şerbetimsi olan bir tatlı düşürdüm bir süre durdu 1dk kadar sildim yer silme havlusuyla sildim iz miz yok gıcırdama yapıyor ama rahatsız edecek derecede fazla değil yağlanırsa geçeceğini düşünüyorum 110 kilo biri olarak üstünde zıpladım ve sağlam kesinlikle sadece amortisör bozuldu belli bir açıda iniyordu aşağıya mail attım garantiden değiştirdim sadece fotoğraf attım durumu söyledim yolladılar3 sorum var
leke tutuyor mu
gıcırdama yapıyor mu
dayanıklı mı
tamam hocam peki sizce kuponla 6800 iyi miLeke tutmuyor hocam taze şerbetimsi olan bir tatlı düşürdüm bir süre durdu 1dk kadar sildim yer silme havlusuyla sildim iz miz yok gıcırdama yapıyor ama rahatsız edecek derecede fazla değil yağlanırsa geçeceğini düşünüyorum 110 kilo biri olarak üstünde zıpladım ve sağlam kesinlikle sadece amortisör bozuldu belli bir açıda iniyordu aşağıya mail attım garantiden değiştirdim sadece fotoğraf attım durumu söyledim yolladılar
güzel fiyat hocam geçen sene yanlış hatırlamıyosam 6.2k ya almıştım bentamam hocam peki sizce kuponla 6800 iyi mi
Hayır leke tutmuyor en azından kumaş model.peki leke tutuyor mu