- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin attığınız uzun yıllar götürür mü?İşlemci çok zayıf uzun yıllar götürmez bu sistem pahalı hatta fp değil
Sizin attığınız uzun yıllar götürür mü?İşlemci çok zayıf uzun yıllar götürmez bu sistem pahalı hatta fp değil
Bende geçen gün arkadaşın önerdiği sistemi satın aldım elime ulaşmasının bekliyorum bence onu dinle bir bildiği var gibiSizin attığınız uzun yıllar götürür mü?
Vatandaki 4060 ti mi?Bende geçen gün arkadaşın önerdiği sistemi satın aldım elime ulaşmasının bekliyorum bence onu dinle bir bildiği var gibi
AynenVatandaki 4060 ti mi?
Bende onu alacam gibi çok mantıklı geldi. Vade farkıda azAynen
Hatta ddr4 olanı satın aldım ben aldıktan sonra ddr5 daha ucuza satılmaya başlandı biraz şanssızlık oldu ama olsunAynen
Ben 3 taksit peşin fiyatına satın aldımBende onu alacam gibi çok mantıklı geldi. Vade farkıda az
Piyasadayım ondanBende geçen gün arkadaşın önerdiği sistemi satın aldım elime ulaşmasının bekliyorum bence onu dinle bir bildiği var gibi
Hocam bu sistem çok farklı ya.. Hem işlemci i5 hem 13.nesil hem ekran kartı 4060 Tİ. Çok teşekkür ediyorum size yarın siparişini vereceğim.Piyasadayım ondan
Hocam merhabalar.Dediğiniz sistemi aldım taksitette vade farkıda çok fazla olmadı.Çok teşekkür ederim 27k ya ddr5 i5 li sistem aldım sizin sayenizde...Piyasadayım ondan
Stok bitti tükettiler sistemiHocam merhabalar.Dediğiniz sistemi aldım taksitette vade farkıda çok fazla olmadı.Çok teşekkür ederim 27k ya ddr5 i5 li sistem aldım sizin sayenizde...
Son alanlardanım şanslıyım.Bu sistem beni uzun seneler götürür. Ekran kartı için biraz tereddüt ettim ama o da bence iyi.Stok bitti tükettiler sistemi