Neler Yeni

Yardım edin mental çöküntü

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Arkadaşlar LGS ye 10 gün kalmış ve benim çalışma isteğim sıfır bu gün cs yi son bir maç atıp birakayim dedim ve kasadan klasik bıçak çıktı :/ zihinsel sorun yaşıyorum bırakmam lazım yardım edin.

Arkadaşlar LGS ye 10 gün kalmış ve benim çalışma isteğim sıfır bu gün cs yi son bir maç atıp birakayim dedim ve kasadan klasik bıçak çıktı :/ zihinsel sorun yaşıyorum bırakmam lazım yardım edin.
yani iyi bir yeri kazanmak istiyorsan kendini çalışmak için zorunda hissediyor olman lazım son 10 gün kalmış ve sen oyun oynamayı tercih ediyorsun

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani iyi bir yeri kazanmak istiyorsan kendini çalışmak için zorunda hissediyor olman lazım son 10 gün kalmış ve sen oyun oynamayı tercih ediyorsun
Ama son kez giricem diyorum bıçak çıkıyor çelişkiye giriyorum

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Gözünü seveyim daha kaç yaşındasın ne zihinsel sorunu altı üstü bir sınav yapar geçersin son 10 gün kalmışken çalışmayı düşünüyosan geç kalmışsın biraz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
Lgs o kadar önemli bir sınav değil ama üniversite düşünüyorsan en azından anadolu lisesi olsa iyi olur.

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gözünü seveyim daha kaç yaşındasın ne zihinsel sorunu altı üstü bir sınav yapar geçersin son 10 gün kalmışken çalışmayı düşünüyosan geç kalmışsın biraz zaten
Abi vallahi haklısın ama benim hayatım nolcak burger de ise girsem 2.5k yi zorla alcam o ne kiraya ne faturaya ne de oyuna yeter bu yönden mental çöküntü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lgs o kadar önemli bir sınav değil ama üniversite düşünüyorsan en azından anadolu lisesi olsa iyi olur.
Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorum

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Zaten genelde son günler ders çalışılmaz ki normal bir şey son günlerde moralinin yükselmesi için aktiviteler yapmalısın sınava daha moralli girmek için

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorum
Güzel plan ama o işler o kadar kolay değil baya uğraşman emek vermen gerek.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Son 10 gün kalmış, azcık dişini sık ve o oyunu sil, LGS bitince yaz tatilinde oynarsın dilediğin kadar.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Abi vallahi haklısın ama benim hayatım nolcak burger de ise girsem 2.5k yi zorla alcam o ne kiraya ne faturaya ne de oyuna yeter bu yönden mental çöküntü

Burgerde işe girmekle alakası yok genel olarak türkiyedeki insanların çoğu asgari ücrete mahkum. Şu anki yaşın ve okul zamanın için ne yaparsan yap geleceğinle alakalı çok bir şey değiştiremezsin. Dil öğrenmen yeterli şu an için. Bu tür şeyleri lise son/üniversite zamanında düşünürsün.

1622064844541.png

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
Burgerde işe girmekle alakası yok genel olarak türkiyedeki insanların çoğu asgari ücrete mahkum. Şu anki yaşın ve okul zamanın için ne yaparsan yap geleceğinle alakalı çok bir şey değiştiremezsin. Dil öğrenmen yeterli şu an için. Bu tür şeyleri lise son/üniversite zamanında düşünürsün.

Alıntıyı görüntüle
Abi sen kaç yasindasin

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam