yani iyi bir yeri kazanmak istiyorsan kendini çalışmak için zorunda hissediyor olman lazım son 10 gün kalmış ve sen oyun oynamayı tercih ediyorsunArkadaşlar LGS ye 10 gün kalmış ve benim çalışma isteğim sıfır bu gün cs yi son bir maç atıp birakayim dedim ve kasadan klasik bıçak çıktı :/ zihinsel sorun yaşıyorum bırakmam lazım yardım edin.
Ama son kez giricem diyorum bıçak çıkıyor çelişkiye giriyorumyani iyi bir yeri kazanmak istiyorsan kendini çalışmak için zorunda hissediyor olman lazım son 10 gün kalmış ve sen oyun oynamayı tercih ediyorsun
Gözünü seveyim daha kaç yaşındasın ne zihinsel sorunu altı üstü bir sınav yapar geçersin son 10 gün kalmışken çalışmayı düşünüyosan geç kalmışsın biraz zatenArkadaşlar LGS ye 10 gün kalmış ve benim çalışma isteğim sıfır bu gün cs yi son bir maç atıp birakayim dedim ve kasadan klasik bıçak çıktı :/ zihinsel sorun yaşıyorum bırakmam lazım yardım edin.
Abi vallahi haklısın ama benim hayatım nolcak burger de ise girsem 2.5k yi zorla alcam o ne kiraya ne faturaya ne de oyuna yeter bu yönden mental çöküntüGözünü seveyim daha kaç yaşındasın ne zihinsel sorunu altı üstü bir sınav yapar geçersin son 10 gün kalmışken çalışmayı düşünüyosan geç kalmışsın biraz zaten
Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorumLgs o kadar önemli bir sınav değil ama üniversite düşünüyorsan en azından anadolu lisesi olsa iyi olur.
Güzel plan ama o işler o kadar kolay değil baya uğraşman emek vermen gerek.Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorum
Burgerde işe girmekle alakası yok genel olarak türkiyedeki insanların çoğu asgari ücrete mahkum. Şu anki yaşın ve okul zamanın için ne yaparsan yap geleceğinle alakalı çok bir şey değiştiremezsin. Dil öğrenmen yeterli şu an için. Bu tür şeyleri lise son/üniversite zamanında düşünürsün.Abi vallahi haklısın ama benim hayatım nolcak burger de ise girsem 2.5k yi zorla alcam o ne kiraya ne faturaya ne de oyuna yeter bu yönden mental çöküntü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis şu an elimde 10k civarı değerde bir PC var onu satıp laptop alsam yazılım potosop falan yapıp pasif gelir açsam diye düşünüyorum
Abi sen kaç yasindasinBurgerde işe girmekle alakası yok genel olarak türkiyedeki insanların çoğu asgari ücrete mahkum. Şu anki yaşın ve okul zamanın için ne yaparsan yap geleceğinle alakalı çok bir şey değiştiremezsin. Dil öğrenmen yeterli şu an için. Bu tür şeyleri lise son/üniversite zamanında düşünürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
21Abi sen kaç yasindasin
Da işte sonrasinda ne yapocam sorunum ordaSon 10 gün kalmış, azcık dişini sık ve o oyunu sil, LGS bitince yaz tatilinde oynarsın dilediğin kadar.
Senden tavsiye almak için seni ekleyebilirim