Neler Yeni

Yardım edin yeni monitörüm gg mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökmen
Monitörü alalı 1 gun oldu film seyrederken google olsun youtube olsun monitör böyle oluyor oyun oynarken karsilasmadim laptop eski bayağı eski bir hdmi kablo kullanıyorum monitörüm bozuk gelmedi inşallah (laptop eski olduğu icin display port girişi yok ) (hdmi 60 fps destekliyo)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ne oluyormuş ben bir şey anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_2024-02-08-16-32-44-915-edit_com.android.chrome.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Resme tıkla anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü yana yansıyo değişik değişik görüntü veriyo fln

Ekler

• Screenshot_2024-02-09-02-11-06-676_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-02-09-02-11-06-676_com.miui.gallery.jpg
    471.4 KB · Hit: 44

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
Monitörü alalı 1 gun oldu film seyrederken google olsun youtube olsun monitör böyle oluyor oyun oynarken karsilasmadim laptop eski bayağı eski bir hdmi kablo kullanıyorum monitörüm bozuk gelmedi inşallah (laptop eski olduğu icin display port girişi yok ) (hdmi 60 fps destekliyo)
knk ben bunu alacaktım iyi ki almadım sorun yaşayan yaşayana herkes iadeye göndermiş bazılarının iadesi olmamış ama amazondan alanlar rahat direkt iade etmişler bende aoc nin son çıkan monitörünü aldım iyi ki almamışım bunu allah yardımcın olsun bok gibi bir his yaşadım çünkü 1 ay önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk ben bunu alacaktım iyi ki almadım sorun yaşayan yaşayana herkes iadeye göndermiş bazılarının iadesi olmamış ama amazondan alanlar rahat direkt iade etmişler bende aoc nin son çıkan monitörünü aldım iyi ki almamışım bunu allah yardımcın olsun bok gibi bir his yaşadım çünkü 1 ay önce
Knk sence sorun monitordemi bilgisayardami kablodami yardımcı olursan sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Gökmen

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Doğukan Barut
o zaman direkt şunu yapıyosun önerimdir dinler dinlemezsin sana kalmış, monitörü alıp masaüstü pc si olan bir arkadaşının yanına gidip monitöre ghosting ve ölü piksel testi yapıyosun, ha arkadaşın mı yok gir bir internet kafeye tanıdığın vardır elbet geç test yap, test yaparken masaüstünde dahi o ışık patlaması devam ediyorsa iadeye gönder nerden aldın bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,322
Üyeler
166,736
Son üye
shenva
Top Bottom