GazzeliAtalay
80+ Bronze
Sürtme sesi gibi geliyor bana.Fan sesi değil ki ?
Sürtme sesi gibi geliyor bana.Fan sesi değil ki ?
Kanka bende 1650 Super GAMING X vardı kart boşta bile ötüyorduNvidia'da da var ya deme öyle![]()
Senin dediğin taktiği nereden buldunKanka bende 1650 Super GAMING X vardı kart boşta bile ötüyorduHeaven Benchmark açıyorum (CW için birebir) kart sıvı soğutmanın %100 fan hızındaki sesini bastırıyor annemler mutfaktan duyuyordu
Şuanda 1070 Gaming X var bundan önce 5500xt Nitro vardı. 5500XT nitroda aşırı aşırı az bir ses vardı duymak için kulağını fana dayaman gerekiyordu. 1070 Gaming X' de ise çıt yok. Biraz şans işi.
Bobin kanka bunlar sanmıyorum ama statik elektrik kaynaklı da olabilir. Ben her kartı söküşümde farklı CW sesi alıyordum lanet 1650 Super de oradan kaldıSenin dediğin taktiği nereden buldun
Tak kanka yeterAlıntıyı görüntüle
Bekliyorum
Kart da maşallah tuğla gibi ne kadar uzun öyle.Alıntıyı görüntüle
Bekliyorum
Aklında bulunsun videoda fark ettim güç kablolarının birinin tırnağı tam oturmamıştı, resimde anlarsın zaten soldaki direk düz şekilde oturmuş ama sağdakinin tırnağı havadaydı onu tekrar takarken tam oturduğundan emin ol eğer oturmuyorsa sınıra gelmişse fazla zorlamayın.
Alıntıyı görüntüle
Son durum videoda attığım gibi. Oyuna girerken hafif 2sn ciyaklıyor sonrası videodaki gibiKart da maşallah tuğla gibi ne kadar uzun öyle.
3060TI'da da 5600XT'de de ufak bir CW bende de var, bobin işin içine girince kaçınılmaz bu durum. Genelde tam yüke girdiğinde EMC tarafında frekanslar senin duyabileceğin aralıklara iniyordur filtreleme her zaman teoriye uymuyor. Rahatsız edici bir ses ve iade alıyorlar ise değişim yapılabilir.
Hocam çok alakasız olacak ama videoda yine yırtıyor kendini dediğiniz yerde koptum
Ses eğer çok böyle yırtıcı bir şekilde yani '' tamam artık bu kadar yeter garantiye gitmesi gerek'' diyorsanız yollayabilirsiniz, her ne kadar videoda olsa o ses sizi cidden rahatsız ediyorsa yollayabilirsiniz sonuçta büyük meblalar vererek aldığınız bir parça sorunsuz çalışması bence hakkınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Son durum videoda attığım gibi. Oyuna girerken hafif 2sn ciyaklıyor sonrası videodaki gibi
Oyuna girerken 2sn geliyor ve geçiyor.Hocam çok alakasız olacak ama videoda yine yırtıyor kendini dediğiniz yerde koptum.
Onun haricinde en son videodaki normal cw sesi eğer ilk videodaki gibi bir ses gelmiyorsa yollamanıza gerek yok bencee. Benim psu da ve ekran kartında var oyuna girdiğimde direk kulaklığı takıyorum sorunu çözüyorum xd
video da olduğu kadar yırtık çıkmıyor ama sonucta oluyor. Dediğim gibi oyunlara girişte oluyor sadeceSes eğer çok böyle yırtıcı bir şekilde yani '' tamam artık bu kadar yeter garantiye gitmesi gerek'' diyorsanız yollayabilirsiniz, her ne kadar videoda olsa o ses sizi cidden rahatsız ediyorsa yollayabilirsiniz sonuçta büyük meblalar vererek aldığınız bir parça sorunsuz çalışması bence hakkınız.
(Bu arada o sağdaki güç kablosu yine yukarıda eğer maks. o kadar gidiyorsa fazla zorlamaya gerek yok![]()
@RevDeisDouOyuna girerken 2sn geliyor ve geçiyor.
video da olduğu kadar yırtık çıkmıyor ama sonucta oluyor. Dediğim gibi oyunlara girişte oluyor sadece
Bu arada ben şimdi bu versiyonu hiç güncellemeyecek miyim? Amd adrenaline den güncelleyince oyunlar donuyor