Neler Yeni

(YARDIM) Ekran Kartından Gelen Anlık Çığlık Sesi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Ücretini verseler o paraya yine bulabilirsin bence. Ama sen değişim iste
Değişime gönderdim problem yok diye geri gönderdiler. Sıkıntı çıkarsa arayın bakalım duruma göre dediler. Tekrar değişime göndermem saçma değil mi?

Videoyla beraber gönderdim ben zaten.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Değişime gönderdim problem yok diye geri gönderdiler. Sıkıntı çıkarsa arayın bakalım duruma göre dediler. Tekrar değişime göndermem saçma değil mi?

Videoyla beraber gönderdim ben zaten.
Sorun devam ediyor diye tekrar arayın ve gönderin. Eğer çözülmez ise değişim istiyorum diyin. THH başvuracağınızı söyleyin. Başvurun zaten. Normal bir ses değil sizinkisi

Bünyamina

80+ Platinum
ben de psu aldım geçen gün coil while var cızzzzzzzz yırtıyor ama sesini duymam için yaklaşmam lazım psu ya sorun çıkartmıyorlar sadece ses yapıyorlar dostum takılmamaya bak bence uzaklaştırabilirsin kasayı ya da alta koyabilirsin ses gidicekse

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
ben de psu aldım geçen gün coil while var cızzzzzzzz yırtıyor ama sesini duymam için yaklaşmam lazım psu ya sorun çıkartmıyorlar sadece ses yapıyorlar dostum takılmamaya bak bence uzaklaştırabilirsin kasayı ya da alta koyabilirsin ses gidicekse
Normal coilwhine sesini dert etmiyordum zaten. Güncelleyince oyuna girerken bahsettiğim ses çıkınca işkillendim

Bünyamina

80+ Platinum
Normal coilwhine sesini dert etmiyordum zaten. Güncelleyince oyuna girerken bahsettiğim ses çıkınca işkillendim
şans eseri denk gelmiş olabilirsin dostum ekran kartı taktım bir ton sorun yaşadım belki o ana denk geldi sen duymamış olabilirsin ya da o an başlamış olabilir

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
şans eseri denk gelmiş olabilirsin dostum ekran kartı taktım bir ton sorun yaşadım belki o ana denk geldi sen duymamış olabilirsin ya da o an başlamış olabilir
Boşver devam et diyosun yani

Bünyamina

80+ Platinum

hi im tue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Coil whine sorunu için şunları söyleyebilirim. Sesi yokedilemiyor ancak azaltılabiliyor. Öncelikle kaliteli malzemelerden oluşan bir PSU şart(PSU bir sistemin en önemli parçasıdır). İkinci olarakta kasa fişini AKIM KORUMALI PRİZ haricinde bir prize takmayın. Bir Online Ups gibi sabit bir akım vermesede, şebeke elektriğini belirli bir seviyede tutar ve sesi azaltabilirsiniz. Bu arada coil whine sesi yazılımdan kaynaklanmaz, tamamen donanımsaldır.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Coil whine sorunu için şunları söyleyebilirim. Sesi yokedilemiyor ancak azaltılabiliyor. Öncelikle kaliteli malzemelerden oluşan bir PSU şart(PSU bir sistemin en önemli parçasıdır). İkinci olarakta kasa fişini AKIM KORUMALI PRİZ haricinde bir prize takmayın. Bir Online Ups gibi sabit bir akım vermesede, şebeke elektriğini belirli bir seviyede tutar ve sesi azaltabilirsiniz. Bu arada coil whine sesi yazılımdan kaynaklanmaz, tamamen donanımsaldır.
Yani 600W HP gold var psum iyi gayet. Akım korumalı prizim yok. Normal beyaz uzun priz var. Güncelledikten sonra oldu bende bu ses. Ekran kartının potansiyelini ortaya çıkarmakta yardımcı olduğu için olabilir diye düşündüm.

hi im tue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Yani 600W HP gold var psum iyi gayet. Akım korumalı prizim yok. Normal beyaz uzun priz var. Güncelledikten sonra oldu bende bu ses. Ekran kartının potansiyelini ortaya çıkarmakta yardımcı olduğu için olabilir diye düşündüm.
Olabilir lakin çoğu ekran kartlarını bu sebeple garanti geri gönderiyor bir sıkıntı yok diye. Yanlış bilmiyorsam belirli bir dB seviyesi üstündeki kartları sadece kusurlu olarak kabul ediyorlar. Ölçüm sonucunu sorabilirsiniz.

Ayrıca;
Bu ürünü kullanmanızı tavsiye ederim.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
evet öyle yapmak lazım bende öyle yapacağım sorun çıkartırsa ileride garantisi falan var ki çıkartmayacak sorun
bu adamları ben tekrar aradım. Bizim testlerimizde herhangi bir ses çıkmadı diyip geri yollamışlar. Sallıyorlar mı yoksa cidden benim psumla alakalı bi durum mu?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bu adamları ben tekrar aradım. Bizim testlerimizde herhangi bir ses çıkmadı diyip geri yollamışlar. Sallıyorlar mı yoksa cidden benim psumla alakalı bi durum mu?
Onların ne ile test ettiğine bağlı mesela sen X oyunda coil duyuyosan Y oyunda veya benchmarkta coil çıkmıyorsa adamlar yollamıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,010,244
Üyeler
160,055
Son üye
eayberkc