GazzeliAtalay
80+ Bronze
Ücretini verseler o paraya yine bulabilirsin bence. Ama sen değişim iste10.900’e aldım şuan 11.760₺
Ücretini verseler o paraya yine bulabilirsin bence. Ama sen değişim iste10.900’e aldım şuan 11.760₺
Değişime gönderdim problem yok diye geri gönderdiler. Sıkıntı çıkarsa arayın bakalım duruma göre dediler. Tekrar değişime göndermem saçma değil mi?Ücretini verseler o paraya yine bulabilirsin bence. Ama sen değişim iste
Sorun devam ediyor diye tekrar arayın ve gönderin. Eğer çözülmez ise değişim istiyorum diyin. THH başvuracağınızı söyleyin. Başvurun zaten. Normal bir ses değil sizinkisiDeğişime gönderdim problem yok diye geri gönderdiler. Sıkıntı çıkarsa arayın bakalım duruma göre dediler. Tekrar değişime göndermem saçma değil mi?
Videoyla beraber gönderdim ben zaten.
Normal coilwhine sesini dert etmiyordum zaten. Güncelleyince oyuna girerken bahsettiğim ses çıkınca işkillendimben de psu aldım geçen gün coil while var cızzzzzzzz yırtıyor ama sesini duymam için yaklaşmam lazım psu ya sorun çıkartmıyorlar sadece ses yapıyorlar dostum takılmamaya bak bence uzaklaştırabilirsin kasayı ya da alta koyabilirsin ses gidicekse
şans eseri denk gelmiş olabilirsin dostum ekran kartı taktım bir ton sorun yaşadım belki o ana denk geldi sen duymamış olabilirsin ya da o an başlamış olabilirNormal coilwhine sesini dert etmiyordum zaten. Güncelleyince oyuna girerken bahsettiğim ses çıkınca işkillendim
evet öyle yapmak lazım bende öyle yapacağım sorun çıkartırsa ileride garantisi falan var ki çıkartmayacak sorunBoşver devam et diyosun yani
Yani 600W HP gold var psum iyi gayet. Akım korumalı prizim yok. Normal beyaz uzun priz var. Güncelledikten sonra oldu bende bu ses. Ekran kartının potansiyelini ortaya çıkarmakta yardımcı olduğu için olabilir diye düşündüm.Coil whine sorunu için şunları söyleyebilirim. Sesi yokedilemiyor ancak azaltılabiliyor. Öncelikle kaliteli malzemelerden oluşan bir PSU şart(PSU bir sistemin en önemli parçasıdır). İkinci olarakta kasa fişini AKIM KORUMALI PRİZ haricinde bir prize takmayın. Bir Online Ups gibi sabit bir akım vermesede, şebeke elektriğini belirli bir seviyede tutar ve sesi azaltabilirsiniz. Bu arada coil whine sesi yazılımdan kaynaklanmaz, tamamen donanımsaldır.
Olabilir lakin çoğu ekran kartlarını bu sebeple garanti geri gönderiyor bir sıkıntı yok diye. Yanlış bilmiyorsam belirli bir dB seviyesi üstündeki kartları sadece kusurlu olarak kabul ediyorlar. Ölçüm sonucunu sorabilirsiniz.Yani 600W HP gold var psum iyi gayet. Akım korumalı prizim yok. Normal beyaz uzun priz var. Güncelledikten sonra oldu bende bu ses. Ekran kartının potansiyelini ortaya çıkarmakta yardımcı olduğu için olabilir diye düşündüm.
bu adamları ben tekrar aradım. Bizim testlerimizde herhangi bir ses çıkmadı diyip geri yollamışlar. Sallıyorlar mı yoksa cidden benim psumla alakalı bi durum mu?evet öyle yapmak lazım bende öyle yapacağım sorun çıkartırsa ileride garantisi falan var ki çıkartmayacak sorun
Onların ne ile test ettiğine bağlı mesela sen X oyunda coil duyuyosan Y oyunda veya benchmarkta coil çıkmıyorsa adamlar yollamıştırbu adamları ben tekrar aradım. Bizim testlerimizde herhangi bir ses çıkmadı diyip geri yollamışlar. Sallıyorlar mı yoksa cidden benim psumla alakalı bi durum mu?