Hayır büyük ihtimalle sürücüde fan ayarını adam akıllı yapmamışlar ya yeni güncellemeyle duzelteceklerdir biz yeni guncellemeyi beklemek yerine oyunun kastigi sürücüyü kullanmak daha mantıklı güncelleme gelince elbet duzeltirlerCoil Whine nasıl sürücüye bağlı olur?
Başta sürücü yok sen sonra yükledin ise normal çünkü sürücü yokken kartın çoğu bölümü deaktif olur zaten. Ama başka sürücü vardı sen başka sürücü kurduysan ya şanstır ya da duymadınHiçbir bilgim yok ama haklı. Başta olmuyordu güncelleyince olmaya başladı.
Oyunun kasmasındansa coil whine dinlemek daha mantıklı karta zarar vermiyor çünküHayır büyük ihtimalle sürücüde fan ayarını adam akıllı yapmamışlar ya yeni güncellemeyle duzelteceklerdir biz yeni guncellemeyi beklemek yerine oyunun kastigi sürücüyü kullanmak daha mantıklı güncelleme gelince elbet duzeltirler
Katılıyorum çünkü ekran kartının zarar görme olasılığı daha yüksekBaşta sürücü yok sen sonra yükledin ise normal çünkü sürücü yokken kartın çoğu bölümü deaktif olur zaten. Ama başka sürücü vardı sen başka sürücü kurduysan ya şanstır ya da duymadın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunun kasmasındansa coil whine dinlemek daha mantıklı karta zarar vermiyor çünkü
Coilden kart niye zarar görsün kankaKatılıyorum çünkü ekran kartının zarar görme olasılığı daha yüksek
Hiç coil yaşadın mı?Coilden kart niye zarar görsün kanka
Evet. Boşta bile coil veren kartım vardı. GPU %1' e girdiği anda veriyordu. Benchmarklarda sıvı soğutmanın %100 fan sesini bastıran karttı hatta GTX 1650 Super Gaming XHiç coil yaşadın mı?
Ben RX570 te yaşadım kart ağlıyordu resmen gürültü sinirimi bozdu gidip değiştirmek istedim olmadı bende ucuza birine sattımEvet. Boşta bile coil veren kartım vardı. GPU %1' e girdiği anda veriyordu. Benchmarklarda sıvı soğutmanın %100 fan sesini bastıran karttı hatta GTX 1650 Super Gaming X
Hacı napacaz şimdi yaEvet. Boşta bile coil veren kartım vardı. GPU %1' e girdiği anda veriyordu. Benchmarklarda sıvı soğutmanın %100 fan sesini bastıran karttı hatta GTX 1650 Super Gaming X
Tamam ama bu karta zarar vereceği anlamına gelmez benim 1650 Super' i de sattım ama kart tam randımanlı çalışıyordu.Ben RX570 te yaşadım kart ağlıyordu resmen gürültü sinirimi bozdu gidip değiştirmek istedim olmadı bende ucuza birine sattım
Sorunun çözülmediğini ve değişim talep ettiğinizi söyleyin. Eğer kabul etmezlerse videosunu çekip başvurunuzu yapın. Gün olarak değişime gittiği için THH başvuru imkanınız var.Kartta sorun yok diyip geri kargolamışlar.
Kart size ulaştığında sorun devam ederse bize ulaşın buradan yardımcı oluruz falan dedi. Daha alalı 15 gün olmuş cihazda böyle problemler varken. @tümen @Bünyamina
@Atalayq @Can... @RevDeisDou
10.900’e aldım şuan 11.760₺Sorunun çözülmediğini ve değişim talep ettiğinizi söyleyin. Eğer kabul etmezlerse videosunu çekip başvurunuzu yapın. Gün olarak değişime gittiği için THH başvuru imkanınız var.
Bide ne kadara aldınız ki fiyat yükseldi ? Ürünlerin fiyatı düşüyor şuan