Neler Yeni

(YARDIM) Ekran Kartından Gelen Anlık Çığlık Sesi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok

Sagittarius

80+ Silver
Coil Whine nasıl sürücüye bağlı olur?
Hayır büyük ihtimalle sürücüde fan ayarını adam akıllı yapmamışlar ya yeni güncellemeyle duzelteceklerdir biz yeni guncellemeyi beklemek yerine oyunun kastigi sürücüyü kullanmak daha mantıklı güncelleme gelince elbet duzeltirler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hiçbir bilgim yok ama haklı. Başta olmuyordu güncelleyince olmaya başladı.
Başta sürücü yok sen sonra yükledin ise normal çünkü sürücü yokken kartın çoğu bölümü deaktif olur zaten. Ama başka sürücü vardı sen başka sürücü kurduysan ya şanstır ya da duymadın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır büyük ihtimalle sürücüde fan ayarını adam akıllı yapmamışlar ya yeni güncellemeyle duzelteceklerdir biz yeni guncellemeyi beklemek yerine oyunun kastigi sürücüyü kullanmak daha mantıklı güncelleme gelince elbet duzeltirler
Oyunun kasmasındansa coil whine dinlemek daha mantıklı karta zarar vermiyor çünkü

Sagittarius

80+ Silver
Başta sürücü yok sen sonra yükledin ise normal çünkü sürücü yokken kartın çoğu bölümü deaktif olur zaten. Ama başka sürücü vardı sen başka sürücü kurduysan ya şanstır ya da duymadın

Oyunun kasmasındansa coil whine dinlemek daha mantıklı karta zarar vermiyor çünkü
Katılıyorum çünkü ekran kartının zarar görme olasılığı daha yüksek

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hiç coil yaşadın mı?
Evet. Boşta bile coil veren kartım vardı. GPU %1' e girdiği anda veriyordu. Benchmarklarda sıvı soğutmanın %100 fan sesini bastıran karttı hatta GTX 1650 Super Gaming X

Sagittarius

80+ Silver
Evet. Boşta bile coil veren kartım vardı. GPU %1' e girdiği anda veriyordu. Benchmarklarda sıvı soğutmanın %100 fan sesini bastıran karttı hatta GTX 1650 Super Gaming X
Ben RX570 te yaşadım kart ağlıyordu resmen gürültü sinirimi bozdu gidip değiştirmek istedim olmadı bende ucuza birine sattım

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Hacı napacaz şimdi ya :)

Geri gönderiyorlar kartı. Hevesimin içine edildi açıkcası m2 macbook alıp çektirip gitseydim diye yanıyorum biraz bu olaya.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben RX570 te yaşadım kart ağlıyordu resmen gürültü sinirimi bozdu gidip değiştirmek istedim olmadı bende ucuza birine sattım
Tamam ama bu karta zarar vereceği anlamına gelmez benim 1650 Super' i de sattım ama kart tam randımanlı çalışıyordu.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Kartta sorun yok diyip geri kargolamışlar.
Kart size ulaştığında sorun devam ederse bize ulaşın buradan yardımcı oluruz falan dedi. Daha alalı 15 gün olmuş cihazda böyle problemler varken. @tümen @Bünyamina

@Atalayq @Can... @RevDeisDou
Sorunun çözülmediğini ve değişim talep ettiğinizi söyleyin. Eğer kabul etmezlerse videosunu çekip başvurunuzu yapın. Gün olarak değişime gittiği için THH başvuru imkanınız var.

Bide ne kadara aldınız ki fiyat yükseldi ? Ürünlerin fiyatı düşüyor şuan

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
valla ne yalan söyliyim benim umrumda olmazdı coil whine. benim karttada var. 3 aydır kullanıyorum 3 gün önce farkettim. öyle kullanıyom.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Sorunun çözülmediğini ve değişim talep ettiğinizi söyleyin. Eğer kabul etmezlerse videosunu çekip başvurunuzu yapın. Gün olarak değişime gittiği için THH başvuru imkanınız var.

Bide ne kadara aldınız ki fiyat yükseldi ? Ürünlerin fiyatı düşüyor şuan
10.900’e aldım şuan 11.760₺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,617
Üyeler
163,348
Son üye
arifmuti61