monitör kablosunu nereye taktınız acaba ve işlemci soğutucu takılımı?Kasa çalışıyor, kabloları filan taktım ama ekran gelmiyor. Sorun ne olabilir?
Takılı. Display kablosunu ekran kartına taktımmonitör kablosunu nereye taktınız acaba ve işlemci soğutucu takılımı?
elinizde hdmı kablosu varsa onla deneyin belki dp kablosu bozuk olduğu için gelmiyordurTakılı. Display kablosunu ekran kartına taktım
Bu şekilde iki tane kablo var. 1. sini takımca, ekran gelmiyor.Kasa çalışıyor ama ekran gelmiyorsa, ekran kartını tam oturtmamış olabilirsiniz. İşlemcinizde entegre GPU mevcutsa direkt hdmi ile anakartta takıp sorun ekran kartında mı değil mi anlayabilirsiniz. Böyle bir imkan yoksa kablo veya monitör/tv değiştirmeyi deneyin.
ikiside aynı galiba her ikisinide denedinmi görüntü geldimiBu şekilde iki tane kablo var. 1. sini takımca, ekran gelmiyor.
Aynı değil diğerinin birisinin girişi type c ve ekran kartında ya da monitörde takacak bir yer yokikiside aynı galiba her ikisinide denedinmi görüntü geldimi
Anakartta bu ışık yanıyor. Bir yerde hata olduğu anlamına mı geliyor? Youtubede öyle diyor ama hatanın sebebi ne acabaKasa çalışıyor ama ekran gelmiyorsa, ekran kartını tam oturtmamış olabilirsiniz. İşlemcinizde entegre GPU mevcutsa direkt hdmi ile anakartta takıp sorun ekran kartında mı değil mi anlayabilirsiniz. Böyle bir imkan yoksa kablo veya monitör/tv değiştirmeyi deneyin.
Hata "Boot" yani depolamadaki işletim sisteminde gözüküyor. Bu durumda ekranın gelmemesi imkansız en azından Bios menüsüne girebiliyor olmanız lazım.Aynı değil diğerinin birisinin girişi type c ve ekran kartında ya da monitörde takacak bir yer yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartta bu ışık yanıyor. Bir yerde hata olduğu anlamına mı geliyor? Youtubede öyle diyor ama hatanın sebebi ne acaba
kaç ram slotu var ve kaç adet ramınız var? 4slot 2 adet ram varsa ramları farklı slotlarda deneyin ,benim bildiğim o ışık ram ile alakalı sorunlarda yanıyor çünküAynı değil diğerinin birisinin girişi type c ve ekran kartında ya da monitörde takacak bir yer yok
Anakartta bu ışık yanıyor. Bir yerde hata olduğu anlamına mı geliyor? Youtubede öyle diyor ama hatanın sebebi ne acaba
anakartta minik bir led var hangi renk yaniyor?Kasa çalışıyor, kabloları filan taktım ama ekran gelmiyor. Sorun ne olabilir?
Bootanakartta minik bir led var hangi renk yaniyor?
Bilgisayarcı çağırdım bakacakHata "Boot" yani depolamadaki işletim sisteminde gözüküyor. Bu durumda ekranın gelmemesi imkansız en azından Bios menüsüne girebiliyor olmanız lazım.
O zaman buradaki konu da anlamsız kaldı bizi niye uğraştırıyorsunBoot
Bilgisayarcı çağırdım bakacak