Yardım YARDIM LAZIM Bu soğutucunun markası/modeli nedir? Kurtarılabilir mi?

Rhodos

80+
Reaksiyon skoru
63
Selamlar, dün ikinci el bir sistem aldım. Satın aldığım kişi taşınırken soğutucuyu sökmediği için soğutucu zarar görmüş. Soğutucu aslında oldukça iyi bir soğutucu kurtarabilirsen kullan dedi. Soğutucudan hiç anlamıyorum, bunun modeli nedir ve bunlar için ayrıca bracket satılır mı, alsam uyar mı? Neler almam gerek yardımcı olabilecek var mı?

Eğer kurtarılamayacak gibiyse r5 5600 için ucuz yollu bir soğutucu önerebilir misiniz? 1500 dolaylarını geçmese iyi olur.

Ekler

• 1000017484.webp
    1000017484.webp
    1.2 MB · Hit: 36
  • 1000017485.webp
    1000017485.webp
    1.2 MB · Hit: 33
  • 1000017486.webp
    1000017486.webp
    559 KB · Hit: 32
  • 1000017487.webp
    1000017487.webp
    1.2 MB · Hit: 31
  • 1000017488.webp
    1000017488.webp
    417.7 KB · Hit: 34
Selamlar, dün ikinci el bir sistem aldım. Satın aldığım kişi taşınırken soğutucuyu sökmediği için soğutucu zarar görmüş. Soğutucu aslında oldukça iyi bir soğutucu kurtarabilirsen kullan dedi. Soğutucudan hiç anlamıyorum, bunun modeli nedir ve bunlar için ayrıca bracket satılır mı, alsam uyar mı? Neler almam gerek yardımcı olabilecek var mı?

Eğer kurtarılamayacak gibiyse r5 5600 için ucuz yollu bir soğutucu önerebilir misiniz? 1500 dolaylarını geçmese iyi olur.
görsellerden anlamadım da tam olarak neyi bozulmuş ? gayet güzel duruyor 4 bakır borulu radyatörüde gayet kalın gözüküyor 5600 için yeterli olur.

Hocam bunu nereye takacağım, herhangi bir bracket falan hiçbir şey yok. Anakarttan çıkan bracket uyumlu durmuyor ben mi bir şeyi kaçırıyorum

Bozulan birşeyi yok hocam kullanılır işlemcinin temas ettiği yüzeyin üstünü güzelce temizleyip takın

Hortumlarına çok dikkat et. İçindeki soğutma sıvısı akıyorsa sıkıntı büyük olur. dışarıda test et sonra işlemci üstünde dene. Durduk yere parçalarını öldürme.

Hortumlarına çok dikkat et. İçindeki soğutma sıvısı akıyorsa sıkıntı büyük olur. dışarıda test et sonra işlemci üstünde dene. Durduk yere parçalarını öldürme.
Hacı kule tipi fan bu ne soğutma sıvısı

pc nin içinde geldiyse bracket olmaması mümkün değil :D kaybolmuş mu diye bir bakın.
Migros poşetinde teslim aldım soğutucuyu kutu falan hak getire :D ondan diyorum bu parça bulunur mu yenisini mi almak gerek diye

Migros poşetinde teslim aldım soğutucuyu kutu falan hak getire :D ondan diyorum bu parça bulunur mu yenisini mi almak gerek diye
yani bulunur sanırım ya :D 2. el sitelerinde bak bakalım.

Akasa alucia h4 ama h4a mı plus mı h4i mi bilmiyorum youtube yazınca çıkar sanırım h4a amd için h4i intel için gibi bir şeydi

Borularda sıvı yok yanlış bilgi veriyorsun

Geri