K KeremmOz 80+ Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 225 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim KeremmOz 20 Ocak 2023 #1 Ben yeni PC aldım monitörde bugün geldi.Monitorun içinden çıkan hdmı kablosu ile PC ye bağladım ve VGA no Signal diyor nolur yardım edin PC yi nasi bağlayacağım monitöre
Ben yeni PC aldım monitörde bugün geldi.Monitorun içinden çıkan hdmı kablosu ile PC ye bağladım ve VGA no Signal diyor nolur yardım edin PC yi nasi bağlayacağım monitöre
Mehmet Ali KISA 80+ Bronze Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 528 Dahası Reaksiyon skoru 219 Konum Antakya İsim Mehmet Ali KISA Instagram malikisa31 Steam mehmetalikisa Twitter malikisa31 Facebook malikisa31 20 Ocak 2023 #2 Kabloyu kasanda nereye taktığını gösterebilir misin?
K KeremmOz 80+ Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 225 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim KeremmOz 20 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Ali KISA yazmış: Kabloyu kasanda nereye taktığını gösterebilir misin? Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2023 Mehmet Ali KISA yazmış: Kabloyu kasanda nereye taktığını gösterebilir misin? Devamı için tıklayın... Hocam anlıyorsanız DC den görüntülü arayayım siz söyleyin ben yapayım
Mehmet Ali KISA yazmış: Kabloyu kasanda nereye taktığını gösterebilir misin? Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2023 Mehmet Ali KISA yazmış: Kabloyu kasanda nereye taktığını gösterebilir misin? Devamı için tıklayın... Hocam anlıyorsanız DC den görüntülü arayayım siz söyleyin ben yapayım
Mehmet Ali KISA 80+ Bronze Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 528 Dahası Reaksiyon skoru 219 Konum Antakya İsim Mehmet Ali KISA Instagram malikisa31 Steam mehmetalikisa Twitter malikisa31 Facebook malikisa31 20 Ocak 2023 #4 Tamamdır, yanlış yere takmışsın; aşağıdaki ekran kartında yer alan HDMI girişine kabloyu tak Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2023 Olur yapamadıysan gösterebilirim https://discord.gg/AZrfqKn3
Tamamdır, yanlış yere takmışsın; aşağıdaki ekran kartında yer alan HDMI girişine kabloyu tak Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Ocak 2023 Olur yapamadıysan gösterebilirim https://discord.gg/AZrfqKn3