Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,133
Kısa devre derken tornavidanin ucu ile iki pini birbirine degdireceksinkısa devre yi anlatır mısın kral
Post automatically merged:
denedim en başından onu
Kısa devre derken tornavidanin ucu ile iki pini birbirine degdireceksinkısa devre yi anlatır mısın kral
denedim en başından onu
O PSU göründüğü kadarda kaliteli değil maalesef. Aldığım zaman coil whine desen mi fanının garip garip ses çıkarması mı dersin. giriş seviyesi corsair.PSU kaliteli anakartı bozmamış olabilirsin
ya kanka 24 pin kanalı işte 12v den ona geçince aklım gitmiş işte![]()
Fan ve cw coolermasterın birkaç iyi modelinde de var alıştım artık onları sorun olarak göremiyorum bileO PSU göründüğü kadarda kaliteli değil maalesef. Aldığım zaman coil whine desen mi fanının garip garip ses çıkarması mı dersin. giriş seviyesi corsair.
hangi pin reis hepsi dişi pin
Üsteki pin ile aşağıdaki herhangi bir pinihangi pin reis hepsi dişi pin
ama bendeki öyle bir coil whine değildi sistem yüke giriyor ıslık öttürüyor la. bir de sistem yüke girdikten 30 sn sonra kapanıyordu. 450w yetecek sisteme bile. en sonunda çıldırdım parçaladım hurdacıya verdim.Fan ve cw coolermasterın birkaç iyi modelinde de var alıştım artık onları sorun olarak göremiyorum bile
sırası bu şekilde
bu pc olmadan çalıştırma değil mi pc ile baktığımda çalışıyor ki zatenFan ve cw coolermasterın birkaç iyi modelinde de var alıştım artık onları sorun olarak göremiyorum bile
sırası bu şekilde
evet başka şekilde niye yapılıyor ki kısa devre ben bilmiyorumbu pc olmadan çalıştırma değil mi pc ile baktığımda çalışıyor ki zaten
benim coolermaster psu SIUUU diye bağırıyordu ronaldo fanıdır herhalde diye kafaya takmıyordumama bendeki öyle bir coil whine değildi sistem yüke giriyor ıslık öttürüyor la. bir de sistem yüke girdikten 30 sn sonra kapanıyordu. 450w yetecek sisteme bile. en sonunda çıldırdım parçaladım hurdacıya verdim.
DSHFAGSJADF bu komikti işte.evet başka şekilde niye yapılıyor ki kısa devre ben bilmiyorum
benim coolermaster psu SIUUU diye bağırıyordu ronaldo fanıdır herhalde diye kafaya takmıyordum
var ama 250w bilgisayarda 2060 vardostum aynı kasa bende var senin yaptığını bende acemiyken yapmıştım böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. büyük ihtimal kısa devre diye düşünüyorum. evde başka psu varsa deneyebilir misn?
kanka bunu niye kullanıyorsun ki bakarken leş plastik kokusunu aldım bile.arkadaşlar bu satadan güç alan kablo molex kablosunu ucuna değdi şimdi hatırladım
Alıntıyı görüntüle