whatsapp üzerinden gayet iyi aslında ben memnunum kullandığım kadarı ile, denemeye değer benceBaşka yolu yokmu uğraşamam onlarla hiçte yardımcı olduklarıda yok zaten
Cüzdanla yapılan alışverişler derken hocamhocam saçma bir şekilde bazen veriyor bazen vermiyor. Geçen ay 1000 civarı alışveriş yaptım cüzdanla yapmıştım cashback vermişti. 200 liralık alışverişin parasını vermediler. MH'e yazdım talep açtılar sonra cüzdanla yapılan alışverişler dahil değil. Hepsiburada'da cüzdanı kapatma gibi bir şey var mı onu da bilmiyorum mecbur onu seçiyor
Yok hocam doldurmadım ama niyeyse gelmiyornays aylık yükleme limitini yükleme ile doldurduysan üstüne gelmez
whatsapp üzerinden gayet iyi aslında ben memnunum kullandığım kadarı ile, denemeye değer bence
Bu hepsipay cüzdanla yapılan alışverişleri kastetiyorlarCüzdanla yapılan alışverişler derken hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam doldurmadım ama niyeyse gelmiyor
doğru o da var eğer limitin dolduysa vermiyorlar. Gerçi benim iş bankası hesabım var yükleme limitini 15k yaptılarnays aylık yükleme limitini yükleme ile doldurduysan üstüne gelmez