chivA
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Emirhan Demirci
Merhaba dostlar 2 haftadan ekranım donup donup geri geliyor, bu sırada ne yaptığımın önemi olmaksızın gidip geliyor, sesde başa sarıyor habire o da gidip geliyor. Sistem daha 4 aylık bunun 2 ayında hep yattı, işlemcim ryzen 5 7600 ve anakartım ise a620m s2h. Hatanın kesin olarak wattman hatası olup olmadığını bilmiyorum birkaç forumdaki sebeplerle birebir uyuşuyordu benim hatam o yüzden böyle yazdım. Geçen hafta bunun hakkında 2 konu daha açtım fakat yazan olmadı, bir fikriniz var ise ne olur yazın artık çıldırma noktasına geldim.
Ek olarak driverları sildim tekrardan farklı sürümlerde kurdum değişen bir şey olmadı, windows resetledim olmadı, bios pili söktüm taktım kasayı temizledim yine değişen bir şey olmadı.
DA-11 sistem almıştım ilk çıktığı zaman (
) ve aklım 4060TI 16GB ve rx7700xt arasında gidip geliyordu, neredeyse bütün içerik üreticileri amd tarafında artık bu sorunların çözüldüğünü beyan ettiği için ben de oyun performansı daha yüksek olan rx7700xt ekran kartını seçtim, keşke seçmeseydim.
Ek olarak driverları sildim tekrardan farklı sürümlerde kurdum değişen bir şey olmadı, windows resetledim olmadı, bios pili söktüm taktım kasayı temizledim yine değişen bir şey olmadı.
DA-11 sistem almıştım ilk çıktığı zaman (