Neler Yeni

yardım silmek istediğim dosya yönetici izni var diyor ve sildirtmiyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
1624462716194.png

iso dosyası indiren bi sürüm düşürme aracı indirmiştim o aracın dosyası ve 3-4 kere tekrar denedim dosya boyutu 20 gb oldu silemiyorumda nasıl silebilirim format atmaya üşeniyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosyayı RAR dosyası yap sonra sil
1624462912662.png

yönetici iznim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

oturumda yönetici olan tek hesap var o da benim hesabım garip olan yanıda o

HesoyamTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
omer
çalıştırı aç (win+R) oraya "control userpasswords2" yaz daha sonra administrator tıklayıp özellikler kısmına bas, sonra yukardaki grup üyeliğine gir alttaki diğer simgesini işaretleyip administratoru seç daha sonra bilgisayarı yeniden başlatacak sonra dosyayı silebilirsin sildikten sonra eski haline getirmeyi unutma

çalıştırı aç (win+R) oraya "control userpasswords2" yaz daha sonra administrator tıklayıp özellikler kısmına bas, sonra yukardaki grup üyeliğine gir alttaki diğer simgesini işaretleyip administratoru seç daha sonra bilgisayarı yeniden başlatacak sonra dosyayı silebilirsin sildikten sonra eski haline getirmeyi unutma

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    23.5 KB · Hit: 20
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    20.8 KB · Hit: 18

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fark etmiyor onuda yaptım format atmaya karar verdim yardımlarınız için sağolun

Top Bottom