Neler Yeni

[YARDIM] Spotify Çalma Listesi Şarkıları Sıralayamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Çalma listemdeki şarkılar çalma listeme ilk eklediğim şarkıdan son şarkıya göre sıralanıyor tam tersi son eklediğimin başa gelmesini istiyorum ama bir türlü çözemedim otomatik olarak sıralanmıyor nasıl sıralayabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Şarkıya basılı tut sürükle istediğin yere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Spotify çok saçma hale geldi mobil için olanı galiba, telefondan indirdiğmde istediğim şarkıya tıklıyorum gidiyor alakasız bir şarkı açıyor ve bu durumda vardı, oynatma listemi bile oynatmıyordu cidden saçma sapan bir hale geldi, bunun çözümünü bulursanız etiketlerseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Spotify çok saçma hale geldi mobil için olanı galiba, telefondan indirdiğmde istediğim şarkıya tıklıyorum gidiyor alakasız bir şarkı açıyor ve bu durumda vardı, oynatma listemi bile oynatmıyordu cidden saçma sapan bir hale geldi, bunun çözümünü bulursanız etiketlerseniz sevinirim.
umarım bulurum güncelleme geldikten sonra değişti ve son eklenene göre sıralama kalktı araştırdım ama googleda bulamadım umarım birisi yardım edebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

editlendi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çalma listemdeki şarkılar çalma listeme ilk eklediğim şarkıdan son şarkıya göre sıralanıyor tam tersi son eklediğimin başa gelmesini istiyorum ama bir türlü çözemedim otomatik olarak sıralanmıyor nasıl sıralayabilirim?

Alıntıyı görüntüle
Sıralama kısmı var, A-Z sıralama vb. türden sıralama yapabiliyorsun. PC’de basılı tutarak tek tek sıralayabilirsin. Telefonda ise çok uzun sürür tek tek sıralamak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Sıralama kısmı var, A-Z sıralama vb. türden sıralama yapabiliyorsun. PC’de basılı tutarak tek tek sıralayabilirsin. Telefonda ise çok uzun sürür tek tek sıralamak.
sıralamada olan seçenekler istediğim gibi değil yakalaşık 200 tane şarkı var hepsini teker teker sıralamak işkence

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
PC'de misin telefonda mısın bilmiyorum ama eğer PC'de isen üstte "eklenme tarihi" yazan yere tıklayarak sıralamayı değiştirebilirsin. Telefonda tek tek yerini değiştirmekten başka bir yöntem yok diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
PC'de misin telefonda mısın bilmiyorum ama eğer PC'de isen üstte "eklenme tarihi" yazan yere tıklayarak sıralamayı değiştirebilirsin. Telefonda tek tek yerini değiştirmekten başka bir yöntem yok diye biliyorum.
o şekilde kullanıyorum zaten pcde ama son eklediğim şarkı listenin sonuna gidiyor ben ise başına gelmesini istiyorum yeni eklediğim şarkılar hep listenin aşağısında kalıyor proglemi bu yüzden yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,199
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom