Neler Yeni

YARDIM Steam hesabı almak mantıklı mı?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Bilgisayarım yok yarın bir gün Allah nasib ederse alırım hafta sonları ve yaz tatilinde çalışmayı düşünüyorum oyunlara şimdiden yatırım yapıyorum rdr2 ultimate edition ve gta5 ultimate edition epic ikisi 220 lira almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla Steam hesabı alınca hesaplar oyunlara göre ucuz oluyor bu oyunların ve yanında başka güzel oyunların olduğu bir hesabı bu paralara alabilir miyim birde Steam hesabı almak mantıklı mı

Bilgisayarım yok yarın bir gün Allah nasib ederse alırım hafta sonları ve yaz tatilinde çalışmayı düşünüyorum oyunlara şimdiden yatırım yapıyorum rdr2 ultimate edition ve gta5 ultimate edition epic ikisi 220 lira almayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla Steam hesabı alınca hesaplar oyunlara göre ucuz oluyor bu oyunların ve yanında başka güzel oyunların olduğu bir hesabı bu paralara alabilir miyim birde Steam hesabı almak mantıklı mı
Steam hesaplarını ilk maili ile birlikte almanız gerekiyor. Aksi taktirde satıcı hesabı geri alabilir. Buna dikkat ederseniz steam hesabı almak mantıklı olabilir.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam hesaplarını ilk maili ile birlikte almanız gerekiyor. Aksi taktirde satıcı hesabı geri alabilir. Buna dikkat ederseniz steam hesabı almak mantıklı olabilir.
Hiç bilmem o işleri nereden alabilirim

Gamesatış bynogame vs. fark etmez sadece ilk maili ile birlikte olmalı. Güvenilir siteler bu ikisi. İtemsatış da falan da bulursan bakabilirsin. Bilgilendirme kısımlarını oku ve satıcı ile iletişime geçmeden satın alma derim. İlk mail ile teslim edileceğinden emin ol.

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
pc almadan oyun almanin bir mantigi yok pc firsat yakaladikca parcalarini almalisin bence oyun isi illaki cozulur

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
pc almadan oyun almanin bir mantigi yok pc firsat yakaladikca parcalarini almalisin bence oyun isi illaki cozulur
Şu dönemde o oyun işi illa çözülür lafı geçerli olmayabilir hocam malum fiyatları da biliyorsanız

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistemler daha uygun olduğu için sistemi para biriktirip almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu dönemde o oyun işi illa çözülür lafı geçerli olmayabilir hocam malum fiyatları da biliyorsanız
Bende öyle düşünüyorum rdr ile gta yıl alsam diğerleri halledilir ancak daha uygun bir Steam hesabı bulursam o oyunlar boşa çıkıcak boşa gidecek

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
Hazır sistemler daha uygun olduğu için sistemi para biriktirip almayı düşünüyorum
hazir sistemler genelde 1 2 parca uzerine olup gerisi hep kotu oluyor sahsen ben oyle tecrube ettim indirimler yakalarsan ayni paralara toplama sansin oldugunu dusunuyorum

Cihangir

80+ Gold
sistem için bütçe ne kadar indirim de yakaladıkça parçaları alıp apu sistem kullan ben aldım bütün oyunları açıyor.

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
steam kuru yillar sonra oynatti uzun bir zaman bu sekilde devam edicektir epic illaki sacma sapan indirimler yapip harcadikca kazan tarzi kampanyalar yapicaktir bence pc toplama surecinde oyun dusunmemeli

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
hazir sistemler genelde 1 2 parca uzerine olup gerisi hep kotu oluyor sahsen ben oyle tecrube ettim indirimler yakalarsan ayni paralara toplama sansin oldugunu dusunuyorum
Param olsa şuan bunu alırım bu tarz bir şey alıcam bir tane dandik marka yok

pytharex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
buğra kılıç
ayriyetten ea pass xbox pass cok ciddi indirimler oluyor sadece passlerle uzun sure oyun almasina bile gerek kalmayabilir

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
steam kuru yillar sonra oynatti uzun bir zaman bu sekilde devam edicektir epic illaki sacma sapan indirimler yapip harcadikca kazan tarzi kampanyalar yapicaktir bence pc toplama surecinde oyun dusunmemeli
Pc illaki bir zaman alınacak ama steam kuru daha da oynamasa bile şuanda bile pahalı bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom