Yardım Süperonline hız problemi.

Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar şu anda evimde ki 1000 mbps fiber internetim varken speedtest ookla gibi sitelerde 1000 mbps gözüküyor ancak google un kendi testinde 5 mbps zor alıyorum ve bir şey indirmeye çalışınca 5 mbps ile indiriyorum. Superonline ı aradığımda sorun yok denilip istersen ücret karşılığı bakarız deniyor a
Screenshot 2025-10-04 192704.webp
Screenshot 2025-10-04 192648.webp
ncak 1000 mbps internet ile 3 gb şeyi 5 saatte indiriyorum.

Arkadaşlar şu anda evimde ki 1000 mbps fiber internetim varken speedtest ookla gibi sitelerde 1000 mbps gözüküyor ancak google un kendi testinde 5 mbps zor alıyorum ve bir şey indirmeye çalışınca 5 mbps ile indiriyorum. Superonline ı aradığımda sorun yok denilip istersen ücret karşılığı bakarız deniyor aAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülencak 1000 mbps internet ile 3 gb şeyi 5 saatte indiriyorum.
Bazı platformlar yavaş iniyor sınırlı oluyor her sitede aynı mı ve farklı tarayıcılarda durum ne

Bazı platformlar yavaş iniyor sınırlı oluyor her sitede aynı mı ve farklı tarayıcılarda durum ne
her yerde düşük steamde bir şey indiremiyorum epic de bir şey indiremiyorum windows güncelleme yapamıyorum.

Geri