Neler Yeni

(YARDIM) TEKNOSA FATURAMI VERMİYOR.!!!

thekoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MUHAMMED KOÇ
Daha önce Teknosa'dan almış olduğum Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w AMD Ryzen 7 7735hs 8GB DDR5 512GB M2 SSD Nvidia Geforce RTX4050 15,6 W11 Mecha Gray Gaming Notebook" adlı ürünü 25.997,00 TL bedelle sipariş ettim. Siparişim onaylanmış ve ödemeniz tahsil edilmiştir denildi. Ancak, tarafıma herhangi bir gerekçe sunulmadan siparişim iptal edilmiştir. Ödeme tarafıma iade edilmiş olsa da, bu süreçte yaşanan zaman kaybı ve mağduriyet yüzünden Teknosa'ya yazdım bana yardımcı olacağını söylediler ama tabii ki herhangi bir yardım göremedim şimdi aynı bilgisayarı 37 bin tl'den satışa koymuşlar bende bunu şikayet etmek için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım fakat bu sefer de bana siparişi rızam dışında iptal ettikleri için şimdi de fatura veremeyiz diyorlar ben bunları nasıl şikayet edebilirim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Murat
İptal edilen siparişe nasıl fatura vermelerini bekliyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli ki ürün ucuz fiyata yanlışlıkla veya başka bir sebeple konulmuş onlarda iptal etmiş başvursan da kolay kolay bir şey çıkmaz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,790
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Daha önce Teknosa'dan almış olduğum Asus Tuf Gaming A15 Fa507nu-Lp051w AMD Ryzen 7 7735hs 8GB DDR5 512GB M2 SSD Nvidia Geforce RTX4050 15,6 W11 Mecha Gray Gaming Notebook" adlı ürünü 25.997,00 TL bedelle sipariş ettim. Siparişim onaylanmış ve ödemeniz tahsil edilmiştir denildi. Ancak, tarafıma herhangi bir gerekçe sunulmadan siparişim iptal edilmiştir. Ödeme tarafıma iade edilmiş olsa da, bu süreçte yaşanan zaman kaybı ve mağduriyet yüzünden Teknosa'ya yazdım bana yardımcı olacağını söylediler ama tabii ki herhangi bir yardım göremedim şimdi aynı bilgisayarı 37 bin tl'den satışa koymuşlar bende bunu şikayet etmek için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım fakat bu sefer de bana siparişi rızam dışında iptal ettikleri için şimdi de fatura veremeyiz diyorlar ben bunları nasıl şikayet edebilirim...
Fatura veremezler ki senin ürünü iptal etmişler.
Ederi 37 de değil 4050 laptobun bence. İndirimlerde daha iyisini bulursun bence 30k bandında eğer ihtiyacın varsa takip edersin.

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İsmail
Öncelikle teslim edilmeyen ürünün faturası kesilmez. Ayrıca internetten aldığın ürünlerde firmalar hep şu tarz maddeler koyar.
Örneğin: Teknosa haber vermeksizin siparişi iptal etme hakkını saklı tutar gibisinden maddeler her zaman olur.
Şikayet etsende bir şey çıkmaz.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Berkecan Ergin
Entegrasyon hatası fiyat yanlış girilmesi vs oluyor bizde iptal ettiğimiz oldu bu tarz siparişleri. Adamlar 30 bine sattığı pc den 20 bin kazanmıyor sonuçta o yüzden zararına satacaklarıda yok bir yanlışlık var ise iptal edilir bu kadar basit.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ertan
Ciddiye alıp okudum ki okumaz olaydım. Millet bu kafayı bulmak için tonlarca para harcıyor da etki etmiyor.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Erhan Akçay
Başlık baya yanlış olmuş bnde satılan alınan elde olan malın faturasını vermiyor koca kurum sandım. Sendeki hiç kargoya bile verilmeyip firma tarafından daha çıkışı olmadan iptal edilen bir durum .

Haklı veya haksız firmaların parayı geri iade ettiği sürece o kimsenin doğru dürüst okumadığı hemen siparişi verdiği yerde satış sözleşmesinde o hakları var ister istemez.

İptal edilmiş ürünün faturasını kesmezler doğal olarak ve siz onu faturayı ne yapacaksınız zaten?

thekoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MUHAMMED KOÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlık baya yanlış olmuş bnde satılan alınan elde olan malın faturasını vermiyor koca kurum sandım. Sendeki hiç kargoya bile verilmeyip firma tarafından daha çıkışı olmadan iptal edilen bir durum .

Haklı veya haksız firmaların parayı geri iade ettiği sürece o kimsenin doğru dürüst okumadığı hemen siparişi verdiği yerde satış sözleşmesinde o hakları var ister istemez.

İptal edilmiş ürünün faturasını kesmezler doğal olarak ve siz onu faturayı ne yapacaksınız zaten?
Tüketici hakem heyetine şikayet edilen o yüzden faturaya ihtiyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüketici hakem heyetine şikayet edilen o yüzden faturaya ihtiyacım var
*Edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,749
Üyeler
162,725
Son üye