Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
Arkadaşlar xiaomi mi stick ve mi box s in içerisinde tarayıcı var mı aceba kullananlarınız var mıdır varsa bilgilendirirse çok sevinirim
yani hocam internete girebiliyor musunuz içerisinde google gibi yandex gibi veya opera gibi bir tarayıcı mevcut mu kendim xiaomi nin projeksiyonunu kullanıyorum içerisinde android tv yüklü ama google felan yok içerisinde plsystore mağzasında da yokben kullanıyorum ama biraz açabilir misiniz tam anlamadım kb
projeksiyon gibi o zaman açıp google da gezemiyosunuz playstore dan twitch netflix youtube falan indirebiliyosunuz hatta redball oyunu bile yükleniyoyani hocam internete girebiliyor musunuz içerisinde google gibi yandex gibi veya opera gibi bir tarayıcı mevcut mu kendim xiaomi nin projeksiyonunu kullanıyorum içerisinde android tv yüklü ama google felan yok içerisinde plsystore mağzasında da yok
aynen oyun felan indirebiliyoruz ama tarayıcının olmaması içerisinde bana kalırsa çok büyük bir eksiprojeksiyon gibi o zaman açıp google da gezemiyosunuz playstore dan twitch netflix youtube falan indirebiliyosunuz hatta redball oyunu bile yükleniyo
ben ihtiyaç duymadım hiç zaten çoğu şey play store da varaynen oyun felan indirebiliyoruz ama tarayıcının olmaması içerisinde bana kalırsa çok büyük bir eksi