Neler Yeni

Mi Box S 2. Nesil Nasıl Reklam Engellerim

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Merhaba,

Evde kenarda duran mini pc ye aşağıdaki kaynaktan gerekli yüklemeleri sağlayarak basit bir şekilde öncelikle Adguard kurulumunu gerçekleştirdim. Ardından reklam engellemesi yapmak istediğim cihazlara bu cihazın ip sini DNS olarak girdim ve işlem bu kadar. Tabii ki tüm reklamları engelleyemiyor ancak genelindeki bir çok reklamı dururuyor. Tüm bunların dışında benim esas kullanım amacım olan yasaklı site ve kumar vs. içerikleri belirli block listler sayesinde tektek eklemek yerine güncel kalarak eklemiş oluyorsunuz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii unutulmaması gereken en önemli husus neticede yapılan tüm işlemler Adguard üzerinden geçeceği için. Bankacılık uygulamaları vs. kullanıyorsanız riskli gördüğünüz pc yada cihazlarda kullanmayınız.
Tarayıcıda kullanıyoruz hep adguard vs reklam engelleyicileri herşeyi de giriyoruz

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Gokhan
Tarayıcıda kullanıyoruz hep adguard vs reklam engelleyicileri herşeyi de giriyoruz

Bende kullanıyorum elbette ama yinede ben uyarmak isterim. Zira çok güvenilen birçok eklenti dönem dönem cookie hırsızlıklarına ve açıklar oluşturabiliyor.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bende kullanıyorum elbette ama yinede ben uyarmak isterim. Zira çok güvenilen birçok eklenti dönem dönem cookie hırsızlıklarına ve açıklar oluşturabiliyor.
Cookie olaylarını engelleyen eklenti indirdim oda tam çalışmıyor galiba :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom