Neler Yeni

YARDIM! Yeni laptop boşta 90 derece ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Boşta dgpu nun çalışması, yük altında olması çok makul değil. Mining virüsü falan bulaşmış olabilir, antivirüs programı indirip tarama yapar mısın?
Hangi virüs programını indirmeliyim

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Hangi virüs programını indirmeliyim
Hocam ben direkt windows un programını kullanıyorum, indirdiğim dosyalara dikkat ettiğim için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ancak uzmanlar çok beğenmiyor. İstersen önce windowsunki ile tam tarama yap, devam ederse Kaspersky, Avast, McAffe genellikle iyi anılan programlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Hocam ben direkt windows un programını kullanıyorum, indirdiğim dosyalara dikkat ettiğim için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ancak uzmanlar çok beğenmiyor. İstersen önce windowsunki ile tam tarama yap, devam ederse Kaspersky, Avast, McAffe genellikle iyi anılan programlar.
Windows ile yaptım bir şey çıkmadı şimdi avast ile yapıcam bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Geçen gün RDR2 için yama indirmiştim trojen bulaşmış kafam rahat olsun diye format attım şimdi de Kaspersky alacağım

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Geçen gün RDR2 için yama indirmiştim trojen bulaşmış kafam rahat olsun diye format attım şimdi de Kaspersky alacağım
Geçmiş olsun hocam daha dikkatli olursunuz artık. İyi akşamlar.

Hermitus

80+ Bronze
Güç tasarrufu moduna çeker misin bi belki turbo boost açık olduğu için gereksiz ısınıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli