Yardıma ihtiyacım var

Fazh

80+
Reaksiyon skoru
6
pch e class bir bilgisayar satın aldım 3.5 ay önce pc sıfır olarak elime geldi ama ramler 3000mhzde çalışması lazımken 2133 çalışıyodu ben bunu 3000mhz alınca pc 3 defa kapanıp açılıyor ve bir hata veriyodu beni tekrardan biosa atıyodu .
başka bir sorun ise pc 2 veya 3 defa mavi ekran verdi
başka bir sorun pc açıyorum hiçbirşeye dokunmuyorum ekran klavye mouse kulaklık falan hepsi kapanıyor ama pc hala çalışmaya devam ediyor tek çare tekrardan kapatıp açmak oluyor
sıfır bir pc almama rağmen bu kadar sorun yaşadım eğer nedenlerini biliyorsanız yardımdı olursanız çok güzel olur şimdiden teşekkürler.

XMP profillerinin ikisini de deneyin RAM'leri 3000MHZ yapmak için. Bende de Profil 1 hata verirken Profil 2 düzgün çalıştı. MiniDump dosyası paylaşın mavi ekran için. Technopat Sosyal'de bu iş üzerine uzmanlaşmış bir üye var. O en iyisini bilir mavi ekranlar konusunda. Uyku moduna giriyor olmasın PC?

işlemcinin desteklediği frekanslar da önemli ve bu xmp olayını yapabilmen için ramının desteklemesi gerekiyor eğer ram destekliyorsa profil1 ve profil2'yi ayrı ayrı denemeni tavsiye ederim

Geri