Y Yusuf Yükselten 80+ Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 5 10 Ekim 2020 #1 Ben türknette geçmek istiyorum şuandada türkttelekomun internetini kullanıyorum.Türknette yazan 100 lira kurulum ücreti ne demek bilen var mı?
Ben türknette geçmek istiyorum şuandada türkttelekomun internetini kullanıyorum.Türknette yazan 100 lira kurulum ücreti ne demek bilen var mı?
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 2,097 11 Ekim 2020 #2 Nerede yazıyor ben 100 TL gibi bir ücret göremedim. Turknet Kurulum Hizmeti — Turknet TurkNet kurulum ekibi evinize kadar gelerek evraklarınızı teslim alır, modeminizi kurar. Siz hiç yerinizden kalkmadan aboneliğinizi tamamlayıp, internetinize kavuşmuş olursunuz. turk.net
Nerede yazıyor ben 100 TL gibi bir ücret göremedim. Turknet Kurulum Hizmeti — Turknet TurkNet kurulum ekibi evinize kadar gelerek evraklarınızı teslim alır, modeminizi kurar. Siz hiç yerinizden kalkmadan aboneliğinizi tamamlayıp, internetinize kavuşmuş olursunuz. turk.net