Neler Yeni

Yardımcı Olma Şansınız Varmı

kerwmss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Can
oncelıkle merhaba benim gaming sistemim var tüm parçaları teker teker topladım ama bi takas teklifi geldi ve kafamı aşırı karıştırdı fikir danışmak istedim

sistem

i7 9700k

32gb 3200mhz ram

asus tuf gaming z390 plus gamıng

rog strix 3060ti

thermaltake tr2 s 650w

depolama olarak tum slotlarım dolu ama ilana 1tb hdd ve 500gb m2 olarak koymustum

sizce bu bilgisayar asus rog ally le takas edılırmı z1 extreme işlemcisi olan modeli ile fikriniz nedir

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Kürşat
oncelıkle merhaba benim gaming sistemim var tüm parçaları teker teker topladım ama bi takas teklifi geldi ve kafamı aşırı karıştırdı fikir danışmak istedim

sistem

i7 9700k

32gb 3200mhz ram

rog strix 3060ti

thermaltake tr2 s 650w

depolama olarak tum slotlarım dolu ama ilana 1tb hdd ve 500gb m2 olarak koymustum

sizce bu bilgisayar asus rog ally le takas edılırmı z1 extreme işlemcisi olan modeli ile fikriniz nedir
yedik sübliminali

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Rüveyda Akın

sistem

i7 9700k

32gb 3200mhz ram

rog strix 3060ti

thermaltake tr2 s 650w

bu bilgisayar diye attığın linke basinca bir sey cikmiyor

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Rüveyda Akın
yok yanlıs anladınız link olarak atmamıstım onu yukarda ozellıklerını saydıgım benım bilgisayarım
bence eleman seni kaziklamaya calisiyor asus rog ally güzel bir cihaz değil görünüşüne aldanma elinden cikartmak icin takas teklif ediyor satamıyor çünkü

kerwmss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bilgisayar diye attığın linke basinca bir sey cikmiyor
yani sizce kasada kalmam dahamı mantıklı laptop cihazı olarak düşünmüştüm rog allyi normal olarak ekstra laptopum var ama cihaz aşırı hoş duruyo

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Rüveyda Akın
yani sizce kasada kalmam dahamı mantıklı laptop cihazı olarak düşünmüştüm rog allyi normal olarak ekstra laptopum var ama cihaz aşırı hoş duruyo
yok aldanma kanka görünüşüne bir işe yaramıyor keyifli değil sıkılıyorsun bilgisayarın yerini tutmuyor sen ürününü parayla sat cebinde kalsın

Top Bottom