Neler Yeni

Yardımcı olun kafayı yicem

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Sanırım ortaokul filansınız çünkü lise okuyan birileri habire anneyi cümleye koymaz ve saçma sapan kendi baş ağrısının konusunu açmaz.
Devlet lisesinde okuduğunuza emin misiniz? Alınmanız için söylemiyorum. İlinden iline değişiyor demek ki.

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Bizim lisede 5 kişi sıska bir çocuğu kaldırıp kaldırıp tavana atıyolardı. Tahmin edin ne oldu? Üçüncü'de tutmadılar. Değişik bir anımdır.
Birde ben sorulacak kişi değilim ama ben olsam küfürü basıp grubunuzada sizede başlatmayın der çıkardım ya da bunları engelleyebilirsiniz ama gruba yazabilirlermi bilmiyorum. Alternatif olarakta gruptan çıkmayıp görmezden gelebilirsiniz. Bir şey sorduklarındada terslersiniz. Acıtır.

TamerKs

80+ Silver
iyi bilseydi oyuncak sandı galiba, dedim.
Gerçekten çok ayıp ama keşke daha çok yazım kurallarına uysaydın çünkü çoğu kelimenin doğrusunu unuttum. Ayrıca sen haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Devlet lisesinde okuduğunuza emin misiniz? Alınmanız için söylemiyorum. İlinden iline değişiyor demek ki.
Devlet liselerinde böyle saçma sapan ilgi toplayan ve anacılık yapan mı var? Kusura bakmayın ben bilmiyorum. Maddi durumumuz var diye, akrabaların gözünde zengin züppe ve puan köpeği gözüktüğüm için özel lisede okuyorum. Ben en son böyle saçma sapan olaylar ile ortaokulda karşılaştım çünkü.

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Lise anılarımı hatırlarım:
GkEf4SXMlpppAldvrK73goaR4vVkv6LY6_ZgamgFNSQ.jpg

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Biz de lisede böyle miydik diye düşünüyorum da değildim çok şükür

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hemen konuya girmek istiyorum. Öncelikle kişileri tanıyalım sonra ise olayı anlatayım en sonunda da size bir sorum olacak.
Kişiler:
Azra (sevdiğim kız)
Elif (bı arkadaş)
Ve ben
Yer: ortak wp grubu
Olay ise: Gruupta başı ağrıyan bı arkadaşımız basının ağrısının geçtiğini söyledi. Bunun üzerine Azra benimde geçti dedi bende azraya karşılık olarak, seninde mi basın agriyodu geçmiş olsun yazdım ve elif adlı kız şahıs ordan sana ne a* ilk başta çok sinir oldum. Ve bu olaylar olurken içinde zorla bulunduğum grupta mizaja yön veren 3iq sınıf arkadaşlarım anancilik yapıyordu. Ve anancilik yapanların arasında elif de var. Neyse Elif'in bana o lafından sonra ona karşılık olarak anancilik yapsam daha mı iyidi, dedim bunun üzerine elif anana sor o iyi bilir, dedi ve sinirlerim tepeme cikti çünkü gruptan daha önce bana ana*cilik yapmayın sert tepki verebilirim demiştim. Elif'in lafı üzerine ona keşke seninde a**n o gece ne yapacağını iyi bilseydi oyuncak sandı galiba, dedim. Evet dediğin ağza alinmicak bir kıza soylenmicek bı laf ama bir anlık sinirle yazdım. Bunun üzerine Azra üstüme gelmeye başladı. Ztn yakın arkadaş olmamıza rağmen her konuda beni sucluyordu haksız buluyordu bende onu sevdiğim için alttan aliyodum konuyu kapatiyordum fakat bu sefer böyle olmadı. Azra baya baya üstüme gelmeye başladı beni savunanlar olmasına rağmen Azra devam ediyordu bu arada ben elife yazdıktan sonra elif gruptan çıkmıştı en sonunda da Azra, bitti artık, dedi ve konuşmuyoruz bugün de gruptan laf fln sokuyor. Sizce kim haklı ? Ne yapmam lazım akıl verin lütfen.
Gruba bende dahil olucam max 15dk olayı çözeriz.

Chrollo04

80+ Bronze
Ne biçim arkadaşların varmış ilişkini kes ortaokulda anancılık yapsalar hadi neyse de lisede de bi zahmet yapmasınlar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hemen konuya girmek istiyorum. Öncelikle kişileri tanıyalım sonra ise olayı anlatayım en sonunda da size bir sorum olacak.
Kişiler:
Azra (sevdiğim kız)
Elif (bı arkadaş)
Ve ben
Yer: ortak wp grubu
Olay ise: Gruupta başı ağrıyan bı arkadaşımız basının ağrısının geçtiğini söyledi. Bunun üzerine Azra benimde geçti dedi bende azraya karşılık olarak, seninde mi basın agriyodu geçmiş olsun yazdım ve elif adlı kız şahıs ordan sana ne a* ilk başta çok sinir oldum. Ve bu olaylar olurken içinde zorla bulunduğum grupta mizaja yön veren 3iq sınıf arkadaşlarım anancilik yapıyordu. Ve anancilik yapanların arasında elif de var. Neyse Elif'in bana o lafından sonra ona karşılık olarak anancilik yapsam daha mı iyidi, dedim bunun üzerine elif anana sor o iyi bilir, dedi ve sinirlerim tepeme cikti çünkü gruptan daha önce bana ana*cilik yapmayın sert tepki verebilirim demiştim. Elif'in lafı üzerine ona keşke seninde a**n o gece ne yapacağını iyi bilseydi oyuncak sandı galiba, dedim. Evet dediğin ağza alinmicak bir kıza soylenmicek bı laf ama bir anlık sinirle yazdım. Bunun üzerine Azra üstüme gelmeye başladı. Ztn yakın arkadaş olmamıza rağmen her konuda beni sucluyordu haksız buluyordu bende onu sevdiğim için alttan aliyodum konuyu kapatiyordum fakat bu sefer böyle olmadı. Azra baya baya üstüme gelmeye başladı beni savunanlar olmasına rağmen Azra devam ediyordu bu arada ben elife yazdıktan sonra elif gruptan çıkmıştı en sonunda da Azra, bitti artık, dedi ve konuşmuyoruz bugün de gruptan laf fln sokuyor. Sizce kim haklı ? Ne yapmam lazım akıl verin lütfen.
Halk ağzında:
Yılan ve Erkek fatma ama hücreleri krossin over geçirirken iq seviyesi cimri olan hücreleri denk gelmiş.
Kız'a 'Galiba genetik olarak krossing Overini beyin bölümünden geçirmemişsin ki böyle 3iq bireysin ' de .
Zaten anlamayacaktır da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gruba bende dahil olucam max 15dk olayı çözeriz.
Hocam beni de alın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Devlet liselerinde böyle saçma sapan ilgi toplayan ve anacılık yapan mı var? Kusura bakmayın ben bilmiyorum. Maddi durumumuz var diye, akrabaların gözünde zengin züppe ve puan köpeği gözüktüğüm için özel lisede okuyorum. Ben en son böyle saçma sapan olaylar ile ortaokulda karşılaştım çünkü.
Maalesef bizim okulda da var . Ben nasıl girdiler diye merak ediyorum nitelikli lise çünkü. Bizim sınıfta ki 3lü grup herşeyin suyunu çıkartıyor mandalina kabuklarıyla savaş yapıyolar süreklü analarına küfür ediyolar birisine sataşmadan duramıyolar . Aynı durumu yaşamasakta birisinin kafasına sinirden sandalyeyi fırlattım ben iyi ki de yapmışım daha da bana bulaşmıyolar.

Neyse konuya gelirsek bana kalırsa önce bir kızın öyle şeyler söylememesi gerektiğini söylerim devam ederse en ağır şekilde argosuz lafı söyler geçerim . O azra isimli kişi de her konuda sizi suçluyorsa sallayın gitsin ya da hiç durma okulların açıldığı gün git yüzüne söyle ben seni sevmesem zaten arkadaş kalamazdık diye ağır şok olacaktır o kesin birde yüzü düşer yani.
O gruptan iyi ki çıkmışsın boşver .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,390
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom