Neler Yeni

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

78226

80+
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
Arkadaşlar, haberiniz olsun kampanya tekrar başadı

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
linkin süresi doldu. başaramadık. iyi forumlar :blobdance:

Son düzenleme:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar karşılıklı yardımlaşalım. Mobil uygulamadan tıklarsanız sevinirim. Tıklayan beğeni atsın ben de karşılık veririm. https://a.aliexpress.com/_mPAlzFs

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Arkadaşlar karşılıklı yardımlaşalım. Mobil uygulamadan tıklarsanız sevinirim. Tıklayan beğeni atsın ben de karşılık veririm. https://a.aliexpress.com/_mPAlzFs

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
tıklıyorum ama bir faydası olmamış gibi görünüyor bende. sizde nasıl?

Satriani

80+ Bronze

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kimse birbirine tıklamıyor hiç bir faydası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıklayan özelden yazsın 3-4 hesaptan tıklayım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Evet arkadaşlar Aliexpress uygulamasına girdikten sonra KES ONU bölümünden alacağınız ürünlere Sadece vergi fiyatı ödeyip alınmaktadır. Kargo ve ürün fiyatı ücretsizdir. Vergi fiyatı ise üründen ürüne değişmektedir. Ben 300 liralık klavye mouse setine 8 TL vergi , 50 liralık mouse 1 lira vergi , ödedim. Resimde gördüğünüz ürünlerin hepsini 30-40 TL ye aldım. Başka hiç bir şekilde kapıda ödeme olmamaktadır. Bu kampanyayı kaçırmayın derim. Birden fazla ürün almaya kalkarsanız seçtiğiniz üründe indirim kazanmanız lazım . İndirim kazanmak için ürünü seçtikten sonra arkadaşlarınız sizin aldığınız ürüne girip bu arkadaşa indirimde yardım et butonuna basıp size indirim kazandıracaklardır. Böylelikle her ürünü sadece vergi ödeyerek alabilirsiniz.
bu kadar şeyi almayı nasıl başardın yani sistemmi kurdun anlatırmısın okadar tıklanmayı nasıl yaptında düşürdün kulaklık iyi giderdi şimdi.

boraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bora anılan
Instagram
www.instagram.com/boraanilann
Twitter
boraqdiyeceksin
Discord
bora işte#0771
agalar tek tek sondan başlayarak linklere tıklıyorum 3 hesaptan
tıklayanlar özelden linkleri atarsa tıklarım

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Orkun
Arkadaşlar sizde tıkladıktan sonra bana mesaj olarak gönderin bende tıklarım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom