NightWish2434
80+ Silver
Ethernet kablosuyla bağlakurdukları modemde 2 adet lan girişi var ne tür bir çoğaltıcıyla çoğaltabilirim ?
Ethernet kablosuyla bağlakurdukları modemde 2 adet lan girişi var ne tür bir çoğaltıcıyla çoğaltabilirim ?
Ben gigafiberde sorun yaşadım ilk zamanlarda stabil 1000 mbps veriyorlardı ardından 200 300 lere geriledi. Bende destek talebi oluşturdum geldi baktılar sorunu çözdüler 3 aylık YouTube Premium kodu verdi gittiler.Yorumlar çok komik gerçekten Adamın nasıl bağlandığını, elindeki cihazların donanımını vb sormadan çok düşük hız destek aç demişler
ISS Fanatiği değilim elbette ama GigaFiber de sorun yaşayan hiç görmedim. Zaten kurdukları zaman ilk kendileri cihazlarıyla test yapıyorlar. Hız düşük çıkarsa evden ayrılmadan sorunu düzeltirler veya bir kaç gün içinde stabil hale gelir diye bilgilendirme yaparlar. Yeni aboneliklerde durum böyledir.
Kaldı ki arkadaşın elindeki cihazlarda 1gbps'yi destekleyen cihazlar değil.
Dipnot: Diğer ISS'leri bilmiyorum ama TürkNet'de TT Fiber de de olsanız GigaFiberde de olsanız fiber destekli modem veriyorlar ücretsiz. Yani arkadaşın modeminin ne olduğunu veya kaç mbps desteklediğini sormanız da komik. Zaten artık bir çok ISS modem sağlıyor.
1000 megabit TürkNET in en fazla desteklediği internet hızı. Sizin evinizde kaç megabit destekliyorsa internet hızı maksimum evinizin desteklediği internet hızı kadar verir. Mesela benim evimde 89megabit ama TürkNET in sözleşmesinde her zaman 1000 megabit olucaktır. Altyapı ne kadar destekliyorsa her zaman o kadar hızlı olur.1000 megabit
modemin yanına bağladıkları fiber dönüştürücü ne için pekiBende zamanında bağlatmıştım bağlandığı gibi 1000-1000 verdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Altyapı fiber desteklemiyorsa zaten bağlayamazlar ve bu hızlar fiber için çok düşük.
modemin yanına bağladıkları fiber dönüştürücü ne için peki
mate 20 lite 200 küsüratlı Download 200 küsüratlı upload alıyorumTelefon modeliniz nedir?
mate 20 lite 200 küsüratlı Download 200 küsüratlı upload alıyorum
Modem arayüzünde onun ayarı var dostum yapamazsan musteri hizmetlerini ara öğren onun modemle ve arayüz ayarları ile alakalı altyapı ile ilgili değil.telefondan ölçünce böyle laptoptan ölçünce 50 download 50upload veriyor daha yüksek hızlı olması gerekmiyormu?